Facebook Pixel "Χαστούκι για την ΕΠΟ"
| 2016-06-27 20:52:00

"Χαστούκι για την ΕΠΟ"

"Χαστούκι για την ΕΠΟ"

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, μίλησε για το πρόσφατο αποτέλεσμα στον ετήσιο απολογισμό της ΕΠΟ, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα του Δικεφάλου

Αναλυτικά όλα όσα είπε στον "Arena fm":

Για την ΕΠΟ: «Μπορώ να πω ότι μια ευχάριστη έκπληξη το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι η δύναμη της αντιπολίτευσης αυξήθηκε σημαντικά αλλά δεν περίμενα τέτοια διαφορά. Αν σκεφτούμε ότι Ενώσεις όπως η Χαλκιδική ψήφισαν υπέρ του Γκιρτζίκη ενώ δεν έπρεπε να ψηφίσουν, καθώς επίσης και ότι Ενώσεις που δεν ψήφισαν, είναι με την αντιπολίτευση, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι η αντιπολίτευση έχει πλέον την πλειοψηφία. Αυτό είναι ένα γερό χαστούκι για την σημερινή διοίκηση που δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί υπ΄ αυτό το καθεστώς. Δεν μπορεί να καταρτίσει πίνακες διαιτητών για την Superleague. Αυτό βέβαια είναι θέμα των Ενώσεων αλλά μας αφορά όλους όταν μιλάμε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε εξελίξεις που θα φέρουν την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Ενώσεις έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και στηρίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησε με μπροστάρη τον ΠΑΟΚ και τον μεγαλομέτοχο του, Ιβάν Σαββίδη».

Μιλώντας για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, ο Κυριάκος Κυριάκος, τόνισε: «Γίνεται προσπάθεια για να τελειώσουμε πιο νωρίς φέτος. Είναι δεδομένο ότι η ΠΑΕ θέλει να δώσει την ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να εργαστεί απερίσπαστη στην διάρκεια της προετοιμασίας. Αυτό μας ενδιαφέρει και νομίζω ότι το έχουν αντιληφθεί όλοι. Λειτουργούμε με διαφορετικό τρόπο και το αποτέλεσμα θα είναι σύντομα ορατό».

Τέλος μιλώντας για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου, ανέφερε: «Στόχος μας δεν είναι η οικονομική ενίσχυση των ταμείων. Αυτό που αναζητά ο Ιβάν Σαββίδης είναι η στήριξη του κόσμου στην ομάδα. Αυτός είναι ο στόχος και γι αυτό λήφθηκε η απόφαση για χαμηλές τιμές στα εισιτήρια διαρκείας προκειμένου να είναι προσιτά για όλους. Προσδοκούμε να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό, επαναλαμβάνω όχι για να να συγκεντρώσουμε έσοδα αλλά για να έχουμε ένα γεμάτο γήπεδο και στήριξη στην ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags