Facebook Pixel Σε 60 δόσεις το χρέος του Ηρακλή
| 2011-06-16 18:28:00

Σε 60 δόσεις το χρέος του Ηρακλή

Σε 60 δόσεις το χρέος του Ηρακλή

Σε ρύθμιση για αποπληρωμή του χρέους των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ, από την τελευταία χρήση της διοίκησης του Αντώνη Ρέμου, σε 60 δόσεις κατέληξαν στον Ηρακλή.

Ο Θόδωρος Καράογλου βρέθηκε το πρωί στο υπουργείο Οικονομικών και συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα, Γιάννη Καπελέρη. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και όπου συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι το αίτημα της ΠΑΕ για υπαγωγή του χρέους σε ρύθμιση 60 μηνιαίων δόσεων (η μεγαλύτερη που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις), θα γίνει αποδεκτό.

Κατά την διάρκεια της αυριανής (17/6) ημέρας θα σταλεί σχετικό έγγραφο στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, το οποίο θα διαβιβαστεί άμεσα στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, το ποσό που θα πληρώνει η ΠΑΕ για την επόμενη πενταετία, θα είναι περίπου 38.000 ευρώ. Σημαντικό μεν, αλλά σαφώς μικρότερο από τις 180.000 ευρώ που θα έπρεπε να πληρώνει αν ίσχυε η αρχική ρύθμιση των 13 δόσεων που επέβαλλε η ΦΑΕ.

Θυμίζουμε ότι ο Αντώνης Ρέμος έχει δεσμευτεί να συνεχίζει να αποπληρώνει την "ρύθμιση Ορφανού", καταβάλλοντας μηνιαίως το ποσό των 53.000 ευρώ.

Πηγή: bluearena.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags