Facebook Pixel Αποφάσισαν για 4-5 μεταγραφές και γρήγορα!
| 2011-06-16 20:00:00

Αποφάσισαν για 4-5 μεταγραφές και γρήγορα!

Αποφάσισαν για 4-5 μεταγραφές και γρήγορα!

Περίπου τέσσερις διήρκησε η συνάντηση του Μανόλο Χιμένεθ με τον Σταύρο Αδαμίδη, όπου συζήτησαν κυρίως για τις μεταγραφικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η Ένωση, αλλά και για τις αποδεσμεύσεις.

Στην συνάντηση εκτός από τους Αδαμίδη και Χιμένεθ, παρόντες ήταν επίσης οι Γκρέταρσον, Κωνσταντινίδης, ο γυμναστής της Ένωσης Ντάνι Παστόρ και ο μάνατζερ του Μανόλο, Αλβάρο Τόρες.

Το βασικό θέμα λοιπόν τις συζήτησης, ήταν οι μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΚ, με τον Χιμένεθ να ζητάει την απόκτηση άμεσα τεσσάρων  έως πέντε παικτών. Βέβαια, όπως αναφέρθηκε και στην συνάντηση, πολλά θα εξαρτηθούν και από τους παίκτες που θα φύγουν το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε, ο Χιμένεθ έχει ενημερώσει πως δεν υπολογίζει τους Νταντόμο, Γιάχιτς και Γκερέιρο και για αυτό σήμερα ρώτησε να μάθει, σε τι επίπεδο βρίσκονται οι συζητήσεις για την αποδέσμευσή τους.

Επίσης, συζητήθηκαν τα θέματα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, όπως η χώρα στην οποία θα πάει η ΑΕΚ, αλλά και τα φιλικά που θα δώσει.

Επίσης, έγινε γνωστό, πως ο ψυχολόγος Μορίγια, θα βρίσκεται πλέον στην Ισπανία και θα βοηθάει από εκεί την Ένωση, ενώ ο γυμναστής, Παστόρ, θα… αναβαθμιστεί.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags