Facebook Pixel "Μπάσιμο" της ΑΕΚ για Τσαβαρία
| 2016-06-30 07:55:00

"Μπάσιμο" της ΑΕΚ για Τσαβαρία

"Μπάσιμο" της ΑΕΚ για Τσαβαρία

Τον Αργεντινό φορ, που έμεινε ελεύθερος από τη Λανς, Πάμπλο Τσαβαρία, έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Ένωση

Όπως γράφει η «Ώρα για Σπορ», η ΑΕΚ έχει εντοπίσει τον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό, αρχηγό των «λανσουά», ο οποίος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας και έχει μείνει ελεύθερος!

O Τσαβαρία ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από την Μπελγκράνο της πατρίδας του και από το 2010 αγωνίζεται στην Ευρώπη. Αρχικά, υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με την Αντερλεχτ, όμως αυτή τον δάνεισε σε άλλες ομάδες του Βελγίου και στην Κορτράικ σε δύο χρονιές είχε 13 γκολ και 9 ασίστ και, έτσι, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Λανς. Παίζοντας δύο σεζόν στη Λιγκ 2 και μία στο Championnat, έγινε βασικότατος στα δεξιά της επίθεσης.

Μετά από τρεις «γεμάτες» χρονιές με 91 ματς και 21 γκολ στη Λανς, ο Τσαβαρία ψάχνει την επόμενη ομάδα που θα τον καλύπτει οικονομικά και αγωνιστικά και η ΑΕΚ του προσφέρει διετές συμβόλαιο, αφού ο παίκτης διαθέτει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια. Αξίζει να σημειώσουμε πώς τη σεζόν 2014-2015, όπου η Λανς αγωνίστηκε στην Ligue 1, o Αργεντινός είχε 31 συμμετοχές με 7 γκολ και 2 ασίστ.

Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, οι διαπραγματεύσεις έχουν προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, αφού ο Γεωργιανός τεχνικός έδωσε τη συγκατάθεσή του.

Pablo Chavarria - Goles en Lens from Gonzalo Amado on Vimeo.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags