16/06/11 - 21:29

Τους έχει στο... περίμενε

Ο πρόεδρος της Βαλενσιέν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Κάρλος Σάντσεζ, τονίζοντας πως περιμένει την πρόταση των "ερυθρολεύκων"...

Τους έχει στο... περίμενε
58.723views 0shares

«Είναι δεδομένο ότι είμαστε διατεθειμένοι να πραγματοποιήσουμε την επιθυμία του Κάρλος να αλλάξει αγωνιστικό περιβάλλον από τη στιγμή, όμως, που θα ικανοποιηθούμε οικονομικά. Υπάρχουν ήδη 2-3 ομάδες που έχουν εκφράσει προφορικά το ενδιαφέρον τους και ο Ολυμπιακός είναι μία απ' αυτές» σημείωσε ο Ανρί Ζαμπελί με δηλώσεις του στο gazzetta.gr, προσθέτοντας: «Με δεδομένο, όμως, ότι η ελληνική ομάδα έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της εδώ και καιρό, μας κάνει εντύπωση το ότι ακόμη δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για να ζητήσει να κάτσουμε στο τραπέζι των συζητήσεων και των διαπραγματεύσεων».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Σάντσεζ βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία και από τη στιγμή που θα κάνει μία σωστή προετοιμασία, στη νέα χρονιά αναμένεται να κάνει τη διαφορά και να μας ανεβάσει επίπεδο. Αν, λοιπόν, δεν βρεθεί μία ομάδα, που θα μας αποδείξει με την προσφορά της ότι θέλει πραγματικά να τον εντάξει στο δυναμικό της, γιατί να μην τον κρατήσουμε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα επωφεληθούμε από τις ικανότητες του... Θα δούμε... Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να κρίνουν πολλά».

Πηγή: gazzetta.gr


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ