Facebook Pixel Επί της ουσίας αυτό το 88-82 μεταφράζεται ως ισοπαλία
| 2016-07-01 16:26:00

Επί της ουσίας αυτό το 88-82 μεταφράζεται ως ισοπαλία

Επί της ουσίας αυτό το 88-82 μεταφράζεται ως ισοπαλία

ΣΧΕΤΙΚΑ με την ΕΠΟ, αυτό που οφείλουμε να πούμε είναι τούτο: Οτι το αποτέλεσμα της γενικής συνέλευσης ήταν η χαρά του νταραβεριτζή. Το καλύτερο δυνατό ήταν αυτό το 88-82. Επί της ουσίας ισοπαλία. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης

Κανένας δεν κέρδισε και κανένας δεν έχασε. Η διαφορά είναι δυο ενώσεις. Δυο βλαχοδήμαρχοι να αλλάξουνε στρατόπεδο, το έργο γυρίζει τούμπα. Που πάει να πει ότι μέχρι τον Οκτώβριο που θα γίνουνε οι εκλογές, η γιορτή της δημοκρατίας δηλαδή, έχει να γίνει το μάλε-βράσε. Ο θρίαμβος του «εν τη παλάμη και ούτω βοήσομεν».

Υπάρχει και σχετικό περιστατικό. Οταν βετεράνος επί των εκλογικών διαδικασιών μίλαγε στους συνεργάτες του, όπως ο Ιησούς Χριστός στους μαθητές του: «Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται». «Και ποιος είναι ο λύκος;».

Κι επειδή κανένας δεν μίλησε, έδωσε ο ίδιος την απάντηση. «Ο λύκος είμαστε εμείς». Ετσι πάει. Το αποτέλεσμα της συνέλευσης αφήνει ορθάνοιχτη την παρτίδα μέχρι τον Οκτώβριο. Αβέρτα τραβηχτικές δηλαδή κι αβέρτα μεροκάματα.

Κανένας δεν απογοητεύεται και κανένας δεν ησυχάζει. Αν στις κανονικές εκλογές αυτός που κερδίζει είναι πάντα ο ελληνικός λαός, ο πραγματικός νικητής των ποδοσφαιρικών εκλογών είναι τα λαμόγια. Οι νταραβεριτζήδες που παίρνουν τα λεφτά για να τα μοιράσουν και οι βλαχοδήμαρχοι που τα ενθυλακώνουν. Οπως αν δεν βρέξεις κώλο, δεν τρως ψάρι, έτσι κι αν δεν βάλεις το χέρι στην τσέπη, δεν παίρνεις εκλογές.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags