16/06/11 - 22:08

"Είναι όνειρο ο Ολυμπιακός"

Ονειρο χαρακτήρισε την προοπτική να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ο Κώστας Φορτούνης, τονίζοντας πως ξέρει για το ενδιαφέρον τον ερυθρόλευκων να τον αποκτήσουν, ενώ μίλησε και για τους λόγους που απέρριψε την πρόταση της Αταλάντα.

"Είναι όνειρο ο Ολυμπιακός"
32.651views 0shares

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ:

«Συζήτησα με την οικογένειά μου και αποφασίσαμε μαζί ότι η προοπτική της Αταλάντα δεν είναι η καλύτερη για την καριέρα μου. Δεν πιστεύω ότι θα έκανα βήματα προόδου. Τα χρήματα δεν είναι το σημαντικότερο στοιχείο, το οποίο θα έκρινε το που θα πήγαινα.

Σε περίπτωση που αποφασίσω να φύγω, θα πρέπει η ομάδα στην οποία θα πάω να καλύπτει τις δικές μου φιλοδοξίες, αλλά και τις οικονομικές απαιτήσεις του Αστέρα. Όταν έρθει οποιαδήποτε πρόταση, θα συζητήσω και πάλι με την οικογένειά μου και θα αποφασίσουμε την επόμενη κίνησή μου.

Γνωρίζω και με τιμά τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Η προοπτική να συνεχίσω την καριέρα μου στην πρωταθλήτρια Ελλάδας, είναι ένα όνειρο. Γενικά, μου αρέσει όταν ακούω πως αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να με αποκτήσουν. Προφανώς, αυτό σημαίνει ότι βελτιώνομαι, ότι κάνω βήματα προόδου στην καριέρα μου».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ