Facebook Pixel Για να γυρίσει ο ΠΑΟ, θέλει δουλειά πολλή...
| 2016-07-01 20:56:00

Για να γυρίσει ο ΠΑΟ, θέλει δουλειά πολλή...

Για να γυρίσει ο ΠΑΟ, θέλει δουλειά πολλή...

Με τον Αντρέα Στραματσόνι να κάνει πολλές αλχημείες ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε δικαιολογημένα ανέτοιμος απέναντι στην Άαχεν και αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0.

Στο πρώτο φιλικό της χρονιάς ο Αντρέα Στραματσόνι επέλεξε να ξεκινήσει τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο κάτω από τα δοκάρια, αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Ιβάν Ιβάνοφ στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον νεαρό Ευαγγέλου. Στα άκρα ήταν οι Μέστο και Χουχούμης, αντίστοιχα, με τον Κουτρουμπή αμυντικό χαφ, τους Ζέκα, Λουντ και Βλαχοδήμο μπροστά του και τους Λέτο - Βιγιαφάνιες στην κορυφή.

Αυτό το σχήμα δεν έδειξε να αποδίδει στο ξεκίνημα του φιλικού, καθώς η Άαχεν στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Σημαντική ευθύνη στο γκολ έχει η άμυνα του "τριφυλλιού", αλλά και ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος έφαγε την προσποίηση από τον Φεϊζουλάχου κι έτσι έγινε το 1-0.

Οι Πράσινοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα, αλλά στο 20' η ομάδα από την 4η κατηγορία της Γερμανίας πέτυχε ακόμα ένα γκολ, αυτή τη φορά με λόμπα του Φεϊζουλάχου και τον Βλαχοδήμο να κάνει επική γκάφα, έχοντας βγει πολύ εκτός εστίας.

Οι επιθέσεις από τα άκρα δεν είχαν αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό που κατάφερε, όμως, με μια κάθετη του Βιγιαφάνιες να "ξεκλειδώσει" την άμυνα της Άαχεν και να μειώσει με τον Λουντ στο 29ο λεπτό. Με την έναρξη της επανάληψης ο Στραματσόνι πέρασε στο ματς τους Κοτσόλη, Αμπέντ και Μπουμάλ, παρατάσσοντας την ομάδα χωρίς καθαρό φορ και τους κεντρικούς να εναλλάσσονται στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 61' ο Μπουμάλ μπήκε από δεξιά μέσα στην περιοχή και πάσαρε στο ύψος του πέναλτι στον Βιγιαφάνιες που με ωραίο πλασέ ισοφάρισε, αλλά το σύστημα αυτό έδειχνε και πάλι να μην λειτουργεί και τόσο σωστά, αν και φυσικά υπάρχει η δικαιολογία της κούρασης και ότι ήταν το πρώτο ματς της σεζόν.

Στο 76' ο Ζέκα πλάσαρε στο δοκάρι, στην τελευταία σημαντική φάση του Παναθηναϊκού στο ματς, ενώ προς το τέλος και συγκεκριμένα στο 83' είχαμε και ένα απρόοπτο, με τον Κοτσόλη να τραυματίζεται και να αναγκάζει τον Στραματσόνι να περάσει ξανά στο ματς τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, αφού δεν είχε άλλον κίπερ στο ρόστερ.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός δείχνει πως θέλει πολλή δουλειά ακόμα, κάτι λογικό στο σημείο της προετοιμασίας που βρισκόμαστε, αλλά και ο Ιταλός κόουτς έκανε αλχημείες, ψάχνοντας το καταλληλότερο σχήμα για το "τριφύλλι", ενώ περιμένει και τις προσθήκες των Χουλτ, Ιμπάρμπο, αλλά και τις υπόλοιπες μεταγραφές που αναμένεται να γίνουν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags