Facebook Pixel «Δώσε τον Γεωργιάδη, θα πληρώσει ο Μελισσανίδης»
| 2011-06-16 22:46:00

«Δώσε τον Γεωργιάδη, θα πληρώσει ο Μελισσανίδης»

«Δώσε τον Γεωργιάδη, θα πληρώσει ο Μελισσανίδης»

Την…βοήθεια του Δημήτρη Μελισσανίδη φαίνεται πως θα έχει η ΑΕΚ στη μεταγραφή του Γιώργου Γεωργιάδη από τον Πανσερραϊκό. Ο «Τίγρης» εγγυήθηκε στον Θεοδωρίδη, πως αν υπάρξει πρόβλημα, θα τον πληρώσει ο ίδιος!

Για αύριο το μεσημέρι ορίστηκε να γίνει η επαφή μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και του πρόεδρου του Πανσερραϊκού Πέτρου Θεοδωρίδη για την διαπραγμάτευση της μεταγραφής του Γιώργου Γεωργιάδη στην Ενωση.

Το ραντεβού οριστικοποιήθηκε μετά την μεταγραφική σύκσεψη όπου ο Μανόλο Χιμένεθ συμφώνησε με ένθερμο τρόπο στο να κινηθεί η ΑΕΚ για τον Ελληνα επιθετικό που άλλωστε ήταν στο στόχαστρο από πέρυσι τον Δεκέμβριο.  Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του παίκτη υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για αίσιο τέλος λόγω του ότι σε προσωπική επαφή που είχε με τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού ο Δημήτρης Μελισσανίδης εγγυήθηκε πως αν συμφωνήσει και σε ότι συμφωνήσει με την ΑΕΚ, θα πάρει τα χρήματα του.

Μετά από αυτό ο Πέτρος Θεοδωρίδης δείχνει πολύ πιο διαλλακτικός και θα πάει στην συνάντηση με καλή διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πληροφορία προέρχεται από το περιβάλλον του παίκτη με πηγή προφανώς τον πρόεδρο του Πανσερραϊκού και έχει διευκρινιστεί προς τον Θεοδωρίδη πως ο πρώην πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΑΕΚ δεν θα αναμιχθεί καθόλου στις διαπραγματεύσεις και θα είναι μόνο εγγυητής σε ότι συμφωνήσουν, αν συμφωνήσουν, οι δύο πλευρές.

Πηγή: aek.365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags