Facebook Pixel "Ψήνει" Νούνο Ρέις ο Παναθηναϊκός!
| 2016-07-03 07:55:00

"Ψήνει" Νούνο Ρέις ο Παναθηναϊκός!

"Ψήνει" Νούνο Ρέις ο Παναθηναϊκός!

Ο Πορτογάλος μέσος, που αγωνίστηκε φέτος στη Μετς, είναι η πρόταση του Ζιλμπέρτο Σίλβα για τα χαφ

Ο Ρέις αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του στη Μετς (27 συμμετοχές φέτος στην Λιγκ 2) προκειμένου να βρει καλύτερες προϋποθέσεις εξέλιξης της καριέρας του και αγωνίζεται κυρίως στη θέση του στόπερ, αλλά και ως αμυντικός μέσος, ενώ κάποιες φορές έχει λειτουργήσει ως έξτρα επιλογή στη θέση του δεξιού μπακ.

Στα τελευταία εννέα ματς της Μετς πάντως έπαιξε ως 6άρι μπροστά από την άμυνα, καθώς για στόπερ έχει το μειονέκτημα ότι δεν είναι πολύ ψηλός (1.82 εκ.).

Ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχει περάσει απ' όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας (αν και έχει και ελβετικό διαβατήριο) αλλά στη Σπόρτινγκ δεν πήρε ευκαιρίες και έτσι περιπλανήθηκε ως δανεικός σε Σερκλ Μπριζ και Ολανένσε, μέχρι να πάει ως ελεύθερος στη Μετς (υπογράφοντας για ένα χρόνο προκειμένου να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη συνέχεια) όπου έκανε πολύ καλή σεζόν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζιλμπέρτο γνωρίζει την περίπτωσή του (εκτιμώντας μάλιστα ότι η καλή του θέση είναι αυτή του αμυντικού μέσου όπου αναζητείται παίκτης) και έχει πραγματοποιήσει θετική εισήγηση, γεγονός που εντάσσει τον Ρέις σοβαρά μεταξύ των άμεσων υποψήφιων μεταγραφικών στόχων της ομάδας.

Πηγή: sdna 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags