Facebook Pixel "Μπάσιμο" για Λούκας από... Μπαρτσελόνα!
| 2016-07-05 10:53:00

"Μπάσιμο" για Λούκας από... Μπαρτσελόνα!

"Μπάσιμο" για Λούκας από... Μπαρτσελόνα!

Η έγκυρη στο ρεπορτάζ των "μπλαουγκράνα" εφημερίδα της Βαρκελώνης, "Sport", αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως οι πρωταθλητές Ισπανίας εξετάζουν πολύ σοβαρά την απόκτηση του πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ!

Σύμφωνα με το αναλυτικότατο ρεπορτάζ, στην Μπαρτσελόνα έχουν έρθει σε επαφή με τον παίκτη, τον μάνατζέρ του, αλλά και τη Λα Κορούνια, κάνοντας γνωστό πως ο 27χρονος μεοσεπιθετικός βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Λουίς Ενρίκε. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως καθημερινά ο παίκτης όλο και... κερδίζει πόντους μες στην ομάδα.

Ο Λούκας πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει, μαζί με τον επανακάμψαντα Ντένις Σουάρεθ, μία εναλλακτική λύση στην επίθεση, ουσιαστικά ως "μπακ απ" της τριάδας των Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες και Μέσι.

Όσον αφορά στο οικονομικό, σύμφωνα με την "Sport" το deal είναι πιθανό να κλείσει περίπου στα 12 εκ.ευρώ, παρότι η ρήτρα στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που η μεταγραφή πάει στα 12 εκ., τότε ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βάλει στα ταμεία περίπου 3,6 εκ.ευρώ, αφού διατηρεί 30% ποσοστό μεταπώλησης....

Τη σεζόν που μας πέρασε με την "Ντέπορ" ο Λούκας σημείωσε 19 γκολ σε 39 συμμετοχές, έχοντας καθοριστική συμβολή στην παραμονή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags