Facebook Pixel "Φέτος έχουμε ξεκάθαρο πλάνο και πειθαρχία" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-07-10 14:15:00

"Φέτος έχουμε ξεκάθαρο πλάνο και πειθαρχία" (ΒΙΝΤΕΟ)

"Φέτος έχουμε ξεκάθαρο πλάνο και πειθαρχία" (ΒΙΝΤΕΟ)

O Ευθύμης Κουλούρης μίλησε στον PAOK TV για τη σκληρή δουλειά στην Ολλανδία, τη δύσκολη συνέχεια που έρχεται, το γκολ και τη σημασία του για τον επιθετικό και τις διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Ένα πρώτο σχόλιο για το παιχνίδι απέναντι στη Μπριζ;

Η αλήθεια είναι πως είδαμε το συγκεκριμένο φιλικό σαν μία πολύ καλή προπόνηση. Γνωρίζαμε πόσο καλή ομάδα είναι η Κλαμπ Μπριζ και εκτιμώ πως παρουσιαστήκαμε πολύ σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο, παρότι είμαστε ακόμη σε φάση σκληρών προπονήσεων.

Για εσένα τι σημαίνει να πετυχαίνεις γκολ σε έναν τέτοιο φιλικό απέναντι σε ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ;

Πάντα το γκολ είναι πολύ σημαντικό για τον επιθετικό. Εγώ προσπαθώ από την πλευρά μου να δουλεύω σκληρά στις προπονήσεις, γνωρίζουμε πως αυτή η περίοδος θα μας βοηθήσει για να χτίσουμε την υποδομή μας. Και δεν είναι το γκολ μου, αλλά το ότι η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό φιλικό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα κατά την εκτίμησή μου.

Είδες το πρώτο ημίχρονο από τον πάγκο, στο δεύτερο έπαιξες, τι πιστεύεις πως πήγε πολύ καλά και τι όχι;

Πρώτα απ όλα θα μιλήσουμε με τον προπονητή για να δούμε λεπτομέρειες για το τι πήγε καλά και τι όχι. Αυτό που μας απασχολεί στη παρούσα φάση είναι η φυσική κατάσταση και να βρεθούμε μεταξύ μας. Αν δούμε αυτά τα δύο στοιχεία, νομίζω πως το φιλικό πήγε πολύ καλά.

Εσύ, ο Πούγγουρας και ο Γιαννούλης κάναμε μία γεμάτη σεζόν σε επαγγελματικό πρωτάθλημα και πλέον επιστρέψατε. Μπορεί η ομάδα να βασιστεί σε εσάς;

Νομίζω πως και οι τρεις είμαστε έτοιμοι. Το να προέρχεσαι από μία σεζόν σε επαγγελματικό πρωτάθλημα είναι πολύ διαφορετικό από το να έρχεσαι από τις ακαδημίες. Πλέον έχουμε δει διαφορετικά πράγματα στο ποδόσφαιρο, έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις πάνω απ΄όλα από τους εαυτούς μας και νομίζω πως έχουμε γενικά ένα πολύ καλό σύνολο και έτοιμοι να διεκδικήσουμε θέση.

Μήπως ο ΠΑΟΚ είναι πιο μπροστά από αυτά που περιμένατε στη προετοιμασία;

Ναι, παρότι είναι νωρίς. Στα παιχνίδια δεν βγάζουμε κούραση, έχουμε κυριαρχία, όμως έχουμε κάποια κενά τα οποία θα πρέπει να βελτιώσουμε.

Σου έλλειψε ο ΠΑΟΚ;

Ναι πολύ..

Βλέπεις κάποιες διαφορές σε σχέση με ότι είχες αφήσει πίσω σου;

Αυτή τη φορά από νωρίς έχει οργανωθεί η ομάδα. Έχει γίνει ένα πολύ καλό πλάνο που τα προηγούμενα χρόνια είχε καθυστερήσει.

Τον προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ τον σκέφτεστε;

Νομίζω πως δίκαια βρισκόμαστε εκεί και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Είμαστε ισάξιοι με τις άλλες ομάδες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα από κανέναν. Στο χέρι μας είναι.

Τι καινούριο πέρασε ο Βλάνταν Ίβιτς στην ομάδα;

Αυτό που έχει κάνει είναι πως παρουσίασε ένα ξεκάθαρο πλάνο και υπάρχει πειθαρχία σε όλους τους τομείς. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags