Facebook Pixel ALERT! Aνακοίνωσε παίκτη ο ΠΑΟΚ!
| 2016-07-11 20:36:00

ALERT! Aνακοίνωσε παίκτη ο ΠΑΟΚ!

ALERT! Aνακοίνωσε παίκτη ο ΠΑΟΚ!

Η έβδομη μεταγραφή του Δικεφάλου είναι γεγονός! Διαβάστε για τον παίκτη που πήρε η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς

Ο ΠΑΟΚ μετά από τις πολυημέρες διαπραγματεύσεις συμφώνησε με τον Ισπανό μέσο Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας και σήμερα ανακοινώθηκε ότι θα είναι φέτος και για τα επόμενα τρία χρόνια υπό τις οδηγίες του Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας από την Εσπανιόλ. Ο Ισπανός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Γεννήθηκε στην Ανδαλουσία στις 27 Μαΐου του 1987, στην πόλη Χερέθ Ντε Λα Φροντέρα στο Κάντιθ και έμαθε το σπορ στα Τμήματα Υποδομής της Ρεαλ Μπέτις. Αφού πέρασε από όλα τα κλιμάκια της Ακαδημίας, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 3 Μαΐου του 2009 σε μία εντός έδρας ήττα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά μπήκε σαν κανονικό μέλος στην πρώτη ομάδα των Βερδιμπλάνκος το 2010, όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Segunda Division. Ο Κάνιας είχε 16 συμμετοχές και συνέβαλε στην επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία. Τα επόμενα δύο χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της Μπέτις, πραγματοποιώντας γεμάτες χρονιές.

Οι πολύ καλές του εμφανίσεις τον καθιέρωσαν ως ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της Primera Division, με τις σειρήνες από την Αγγλία να μην αργούν να εμφανιστούν. Τον Απρίλιο του 2013 αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Ανδαλουσιάνους και συμφώνησε με την Σουόνσι με την φανέλα της οποίας αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Premier League. Προσαρμόστηκε άμεσα στα δεδομένα του Νησιού και φόρεσε την φανέλα των Ουαλών 35 φορές μέσα στην σεζόν, μετά το φινάλε της σεζόν όμως έλυσε το συμβόλαιο του για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Επόμενος και τελευταίος σταθμός της καριέρας του πριν τον ΠΑΟΚ, η Εσπανιόλ. Έμεινε δύο χρονιές στην Βαρκελώνη συμπληρώνοντας 48 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags