Facebook Pixel Τι συνέβη τελικά με τον Λούκας Σίλβα;
| 2016-07-11 22:22:00

Τι συνέβη τελικά με τον Λούκας Σίλβα;

Τι συνέβη τελικά με τον Λούκας Σίλβα;

Την Κυριακή κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Βραζιλιάνος μέσος της Ρεάλ αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και γι' αυτό θα σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 23 ετών.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος μέσος που ανήκει στη Ρεάλ, 23χρονος μέσος διέψευσε ότι υπάρχει τέτοια πιθανότητα... Με μήνυμα στη σελίδα του στο Facebook εξήγησε τι συνέβη και ότι θα συνεχίσει να παίζει μπάλα επαγγελματικά.

«Την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των εξετάσεων ρουτίνας πριν υπογράψω στη Σπόρτινγκ, εντοπίστηκε μία αλλαγή στην καρδιακή συχνότητα μου. Κατά συνέπεια κάναμε κι άλλες εξετάσεις, από τις οποίες φάνηκε ότι η καρδιά μου δεν αντιμετωπίζει καμία απολύτως ανωμαλία. Αποφασίσαμε όμως να μην πραγματοποιηθεί άμεσα ο δανεισμός για λόγους ασφαλείας. Οπως είναι λογικό, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να επαναλάβει αυτές τις εξετάσεις. Τώρα όσον αφορά τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θέλω να πω επισήμως και με κατηγορηματικό τρόπο ότι δεν πρόκειται να σταματήσω από το ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags