Facebook Pixel Απίστευτο μπάχαλο στην ΑΕΚ λόγω… Σαμάκ!
| 2016-07-12 21:53:00

Απίστευτο μπάχαλο στην ΑΕΚ λόγω… Σαμάκ!

Απίστευτο μπάχαλο στην ΑΕΚ λόγω… Σαμάκ!

Ξεκάθαρη κόντρα πλέον εντός της ομάδας, αφού η διοίκηση «άδειασε» επίσημα στέλεχός της για την συγκεκριμένη υπόθεση. Ποιος τελειώνει από την Ένωση;

Χάθηκε ξανά η μπάλα στην ΑΕΚ και αυτή την φορά τα πράγματα φαίνεται πως είναι πολύ σοβαρά, καθώς η διοίκηση διέψευσε τον τεχνικό της Διευθυντή για την υπόθεση του Σαμάκ!!

Θυμίζουμε ότι ο Μιλοβάνοβιτς, το απόγευμα της Τρίτης, μιλώντας στους απεσταλμένους των ΜΜΕ στην Πολωνία, είχε επιβεβαιώσει ότι η ΑΕΚ κοιτάει την περίπτωση του Γαλλομαροκινού που έμεινε ελεύθερος από την Κρίσταλ Πάλας, σημειώνοντας όμως ότι υπάρχει κι άλλος ένας στην λίστα τους.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, η επίσημη ΑΕΚ διέψευσε τον Τεχνικό της Διευθυντή, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Σαμάκ!!

"Το θέμα Σαμακ απο πλευράς διοίκησης δεν επιβεβαιώνεται. Για την ΑΕΚ θέμα Σαμακ δεν υπάρχει έτσι όπως παρουσιάζεται" ήταν η επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ, που… άδειασε ξεκάθαρα τον Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος πλέον έχει τεράστιο πρόβλημα να συνεργαστεί με τους υπόλοιπους ανθρώπους στην ομάδα!!

Μετά και το νέο μπάχαλο, η παραμονή του στην ΑΕΚ φαντάζει εξαιρετικά απίθανη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη SportDog με... νούμερα! Ποιος στην ΑΕΚ έχει μεγαλύτερη ρήτρα από Μάνταλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags