Facebook Pixel «Έκοψε» βασικό άσο ο Στράμα, τον πουλάει ο ΠΑΟ!
| 2016-07-12 23:25:00

«Έκοψε» βασικό άσο ο Στράμα, τον πουλάει ο ΠΑΟ!

«Έκοψε» βασικό άσο ο Στράμα, τον πουλάει ο ΠΑΟ!

Ραγδαίες εξελίξεις στο Τριφύλλι, καθώς ο Ιταλός κόουτς έδειξε την πόρτα της εξόδου σε ποδοσφαιριστή που μέχρι πρότινος θεωρούταν βασικός. Φέρνει λεφτά και …μεταγραφή.
 

Εξαιρετικά σημαντική φαίνεται πως είναι η εβδομάδα που διανύουμε για τον Παναθηναϊκό, καθώς όλα δείχνουν πως θα γίνουν οι τελικές κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ, ενώ υπάρχει και το φιλικό με την Φενέρ στην Τουρκία, το οποίο θεωρείται επίσης σημαντικό. Μάλιστα, ο ίδιος ο Στραματσόνι στην αρχή της προετοιμασίας, είχε δηλώσει πως περιμένει το συγκεκριμένο ματς, ώστε να δει την ετοιμότητα της ομάδας του.

Για αυτό λοιπόν και θεωρήθηκε ως ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον Μεντί Αμπέντ, η επιλογή του Ιταλού κόουτς να τον αφήσει εκτός αποστολής των 21 παικτών, για το αυριανό φιλικό στην Τουρκία! Ο «Στράμα» είχε δείξει από την αρχή του φετινού καλοκαιριού πως δεν υπολογίζει στον Αλγερινό, ωστόσο αφήνοντας τον στην Αθήνα, πριν από το συγκεκριμένο παιχνίδι και ενώ έχει απουσίες, του.. έδειξε ουσιαστικά την πόρτα.

Ο Αμπεντ βέβαια έχει συμβόλαιο και ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τον αφήσει ελεύθερο, αφού θέλει να πάρει ένα ποσό πίσω από τις 600.000 ευρώ που είχε δαπανήσει για να τον ντύσει στα Πράσινα. Για αυτό λοιπόν, μετά και τις σημερινές εξελίξεις, στο Τριφύλλι περιμένουν διακαώς μία πρόταση για να τον πουλήσουν, ενώ ο ίδιος ο παίκτης έχει δώσει εντολή στον μάνατζέρ του για να του βρει σύλλογο στην Γαλλία.

Αν πάντως ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει και τον πουλήσει σε καλή τιμή, τότε τα λεφτά αυτά θα …επενδυθούν άμεσα για μία ακόμα μεταγραφή στη μεσαία γραμμή, η οποία μάλιστα σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν, θα προκαλέσει ντόρο!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΘΕΜΑ για τον μπασκετικό ΠΑΟ: Και όνομα-έκπληξη μετά τον Μπουρούση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags