Facebook Pixel «Άτυχος, αλλά φοβερός παίκτης…»
| 2011-06-17 18:55:00

«Άτυχος, αλλά φοβερός παίκτης…»

«Άτυχος, αλλά φοβερός παίκτης…»

Πολύς… ντόρος γίνεται στο Βελιγράδι για τον Λιούμπομιρ Φέισα και οι Σέρβοι «στέλνουν» τον μέσο της Παρτιζάν στον Ολυμπιακό. Ο Σάσα Ίλιτς μιλάει για το ταλέντο του, αλλά και για τον τραυματισμό του.
 

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της Παρτιζάν, μίλησε στο gavros.gr και η γνώμη μου έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς ο Ίλιτς έχει φορέσει τη φανέλα της Λάρισας για λίγους μήνες και ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τον Ολυμπιακό. Άλλωστε χαρακτηριστική είναι και η ατάκα που είπε σε κάποιο σημείο της συζήτησης: «Εκεί είναι και ο Μάρκο Πάντελιτς. Είναι εξαιρετικό παιδί και θα τον βοηθήσει»!

Αναλυτικά:

Αρχικά, μας είπε ποια είναι η γνώμη του για τον νεαρό μέσο και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:

«Είναι ένας φοβερός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να στάθηκε άτυχος φέτος, αφού είχε έναν τραυματισμό, ωστόσο, τώρα έχει επανέρθει. Τα περασμένα δύο χρόνια, ήταν στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Έπαιζε με την εθνική Σερβίας, έπαιζε στο ChampionsLeagueκαι καταλαβαίνεις πως πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος ξέρει πως πρέπει να παίζει σε υψηλό επίπεδο».

Αγωνιστικά πως είναι;

«Είναι πολύ καλός. Δεν κάνει λάθη εύκολα και του αρέσει να δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Επίσης, παίζει για την ομάδα και όχι για τον εαυτό του. Όπως καταλαβαίνει αυτό είναι καλό για τον σύλλογο. Βοηθάει πολύ. Περισσότερο αμυντικά, αλλά επιθετικά. Μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κέντρο».

Πιστεύεις πως δεν θα παίξει ρόλο το νεαρό της ηλικίας του; Μήπως νιώσει πίεση;

«Όχι καθόλου! Όπως είπα και πριν, ξέρει να παίζει σε υψηλό επίπεδο. Δεν είναι παίκτης ο οποίος αγχώνεται. Ο Φέισα μπορεί να έχει την μπάλα ενώ το παιχνίδι καίει και ενώ ο αντίπαλος πιέζει. Δεν κάνει λάθη. Σίγουρα θα είναι ένας ποδοσφαιριστής, για τον οποίο ο Ολυμπιακός δεν θα μετανιώσει ποτέ».

Έχει παίξει με τη φανέλα της Λάρισας για λίγους μήνες και ξέρεις τον Ολυμπιακό. Γνωρίζεις ότι κάθε χρόνο παίζει ChampionsLeagueκαι παίρνει το πρωτάθλημα. Αυτό θα λειτουργήσει αρνητικά ή θετικά;

«Πιστεύω πως θα είναι στα συν. Ο Φέισα θα κάνει… βήμα παραπάνω και σίγουρα αυτό θα τον ανεβάσει. Τη χρονιά που τελείωσε ήταν άτυχος και του χρόνου θα έχει την ευκαιρία να επανέλθει. Στη Σερβία είχε μεγάλο όνομα. Μιλούσαν όλοι για ταλέντο και είμαι σίγουρος, τώρα που είναι καλά, ότι θα επιστρέψει του χρόνου. Εξάλλου, στον Ολυμπιακό είναι και ο Μάρκο Πάντελιτς. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή και ένα εξαιρετικό παιδί. Θα βοηθήσει τον Φέισα αν πάει στην Ελλάδα».

Υπάρχουν κι άλλοι Σέρβοι…

«Ναι ξέρω, υπήρχαν και υπάρχουν. Πάντα. Αυτό θα είναι καλό για τον Φέισα».

Δηλαδή πιστεύεις πως θα είναι καλή μεταγραφή αν ολοκληρωθεί;

«Σίγουρα ναι… Δεν θα βγει χαμένος ο Ολυμπιακός»

Πηγή: Gavros.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags