Facebook Pixel Πήρε παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου!
| 2016-07-14 00:17:00

Πήρε παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου!

Πήρε παίκτη από τον Παναθηναϊκό ο Αναστασίου!

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο πρώτος παίκτης που πήρε ο Έλληνας κόουτς από το Τριφύλλι.

Η Ρόντα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ατζαγκούν ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που είναι προπονητής ο Γιάννης Αναστασίου.

Η επίσημη ανακοίνωση των Ολλανδών αναφέρει:

"Η Ρόντα ανακοινώνει τον δανεισμό για ένα χρονο του Αμπντούλ Ατζαγκούν από τον Παναθηναϊκό. Ο Ατζαγκούν ο οποίος ήταν αρχηγός στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας Κ17-Κ20 και έπαιξε το 2013 στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Τουρκία σκοράροντας δυο φορές. Ο έμπειρος μέσος έχει επιλεγεί και για την Ολυμπιακή ομάδα της Νιγηρίας αλλά δεν θα ταξιδέψει στο Ρίο για να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της Ρόντα.

Ο Ατζαγκούν σκόραρε 14 φορές σε 58 ματς με τον Παναθηναϊκό και κέρδισε το Κύπελλο το 2013 ενώ έχει σκοράρει και κόντρα στην PSV για τον Παναθηναϊκό στο Europa League. Ο Ατζαγκούν θα παίξει στην Ρόντα με το νούμερο 14.

Ο τεχνικός διευθυντής είπε: "Ο Αμπντούλ δούλεψε στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αναστασίου και ο προπονητής μας ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους στην Ρόντα. Ο Αμπντούλ είναι γρήγορος και επιθετικογενής παίκτης ο οποίος συνδυάζει αρκετά στοιχεία στο παιχνίδι του. Με την μεταγραφή του Ατζαγκούν έχουμε ένα παίκτη με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και μυαλό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags