Facebook Pixel «Ήρθε πρόταση για τον Φέισα»
| 2011-06-17 22:08:00

«Ήρθε πρόταση για τον Φέισα»

«Ήρθε πρόταση για τον Φέισα»

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Ντράγκαν Ντζούριτς, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε όχι μόνο οτι έχει στα χέρια του πρόταση του Ολυμπιακού για τον Λιούμπομιρ Φέισα αλλά και πως σε λίγες ώρες θα υπάρξει απάντηση!

«Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Λιούμπομιρ Φέισα και είμαστε σε επαφή με την ελληνική ομάδα τις τελευταίες τρεις περίπου εβδομάδες. Έχει έρθει εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στη Σερβία και είχαμε συνάντηση σήμερα. Μη με ρωτάτε για την ταυτότητά του, ρωτήστε τον Ολυμπιακό. Είμαστε σε φάση διαπραγματεύσεων και σε λίγο θα συνεδριάσουμε με τα στελέχη της ομάδας μας στα γραφεία μας στο γήπεδο για να αποφασίσουμε αν μας ικανοποιούν τα όσα μας μετέφερε η ελληνική ομάδα» τόνισε ο Ντράγκαν Ντζούριτς

«Θέλει να έρθει στην Ελλάδα»

«Ο παίκτης είναι ενήμερος εδώ και καιρό για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και μας έχει μεταφέρει ότι θέλει να παίξει σε αυτή την ομάδα. Εμείς δεν πρόκειται να του σταθούμε εμπόδιο, αρκεί να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Υπάρχουν επαφές και με άλλες ομάδες όμως οι Έλληνες έχουν δείξει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Πιστεύω ότι θα έχουμε άμεσα εξελίξεις, αν όχι μέσα στο Σαββατοκύριακο, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας» υποστήριξε.

«Είναι πολύ καλά»

Ο 23χρονος ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό και είναι έτοιμος να αποδείξει την αξία του. Ο Φέισα είχε μεταβεί στη Γερμανία και τώρα είναι απόλυτα υγιής «Έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στο γόνατό του. Έκανε επέμβαση η οποία τον άφησε εκτός για πολλούς μήνες, όμως επέστρεψε πιο δυνατός από ποτέ. Τον στείλαμε σε κορυφαίο γιατρό στη Γερμανία, εξειδικευμένο σε θέματα επέμβασης στα γόνατα. Είναι απόλυτα υγιής» τόνισε ο πρόεδρος του συλλόγου. 

Πηγή: katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags