Facebook Pixel «Η ΑΕΚ μιλάει με Πέροβιτς»
| 2011-06-17 22:39:00

«Η ΑΕΚ μιλάει με Πέροβιτς»

«Η ΑΕΚ μιλάει με Πέροβιτς»

Σε διαπραγματεύσεις με τον Ερυθρό Αστέρα για την απόκτηση του Σλάβκο Πέροβιτς βρίσκεται η ΑΕΚ σύμφωνα με σέρβικη ιστοσελίδα. Η περίπτωσή του μάλιστα χαρακτηρίζεται «εύκολη»…
 

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Sportska Centrala» αναφέρει ότι ο 22χρονος επιθετικός μιλάει με την ΑΕΚ και σημειώνει, πως αν φέρει πρόταση, θα φύγει άμεσα.

«Ο Πέροβιτς μιλάει με την… Αθήνα. Ο 4ος παίκτης που μπορεί να φύγει από τον Ερυθρό Αστέρα είναι Σλάβκο Πέροβιτς, ο οποίος είναι σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εύκολα και γρήγορα μπορεί να διαπραγματευτεί με την ΑΕΚ, αλλά και η ΑΕΚ να συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα επειδή ο Πέροβιτς είναι από τους παίκτες που έχουν την άδεια να φύγουν σε περίπτωση που φέρουν καλή πρόταση», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ο 23χρονος παίκτης παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και φέτος είχε σε 13 ματς δύο γκολ. Πέρυσι σε 33 παιχνίδια είχε 10 γκολ, πρόπερσι 23 ματς και 2 γκολ και την σεζόν 2007/08 σε 13 παιχνίδια είχε δύο γκολ και τα δύο στον 6μηνο δανεισμό του στην Σρεμ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πάντως διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags