Facebook Pixel Προπόνηση σε Βίλα και Μπουτίκ!
| 2010-12-19 19:49:00

Προπόνηση σε Βίλα και Μπουτίκ!

Προπόνηση σε Βίλα και Μπουτίκ!

Ο Μανόλο Χιμένεθ έριξε τον Ράφικ Τζιμπούρ στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αντικαθιστώντας τον Νάτσο Σκόκο στο 59΄. Το θέμα βέβαια είναι σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Αλγερινός επιθετικός...

Ο Τζιμπούρ συμπλήρωσε ένα και πλέον μήνα εκτός δράσης λόγω του γνωστού προβλήματος που αντιμετώπισε στον ώμο. Όλο αυτό το διάστημα ο διεθνής φορ της ΑΕΚ έκανε προπονήσεις εντός και εκτός του νέου προπονητικού κέντρου της Ένωσης.

Σε μια από τις πάρα πολλές εξόδους του το τελευταίο διάστημα, την περασμένη Τρίτη το βράδυ, έκανε... προπόνηση σε δύο "αθλητικά κέντρα". Το πρώτο ήταν το Βίλα Μερσέντες το οποίο είχε κλείσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να παραθέσει δεξίωση στους Ζιντάν - Ρονάλντο και όλους τους ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στο φιλικό κατά της φτώχειας και το δεύτερο ήταν το "Μπουτίκ" στο Σύνταγμα, που είχε πάρτι μέχρι την ανατολή του ηλίου.

Από το Βίλα Μερσέντες ο Αλγερινός αφού τα ήπιε με τους Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς και τα είπε με τους αδερφούς Ριέρα, αποχώρησε κατά τις 2:30 λέγοντας ότι έχει προπόνηση την επομένη το πρωί. Αντί, όμως, να πάει σπίτι του για ύπνο μιας και όντως είχε προπόνηση την άλλη μέρα, πήγε στο Μπουτίκ και έφυγε στις 5 τα ξημερώματα...

Κάποιοι που τον ξέρουν καλά λένε ότι είναι ήδη φευγάτος από την ΑΕΚ με προορισμό όχι πολύ μακρινό από τα βόρεια προάστια όπου διαμένει. Γι’ αυτό και δεν υπογράφει, γι’ αυτό και έχει αλλάξει συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, γι’ αυτό και τα έχει γράψει όλα στα παλιά του τα παπούτσια. Ποιος ξέρει; Ίσως και να έχουν δίκιο αυτοί που λένε: "Έλα μωρέ, τι Σπάτα, τι Παιανία; Τον ίδιο δρόμο θα κάνει".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags