Facebook Pixel Έχει βρεθεί ο "αντί-Σίλντενφελντ"...
| 2016-07-18 08:13:00

Έχει βρεθεί ο "αντί-Σίλντενφελντ"...

Έχει βρεθεί ο "αντί-Σίλντενφελντ"...

Ο Αντρέα Στραματσόνι έχει βρει τον στόπερ τον οποίο θέλει να πάρει στον Παναθηναϊκό, αν τελικά δεν επιστρέψει ο Κροάτης αμυντικός

Για την ακρίβεια, αυτός που βλέπουν με καλό μάτι στον Παναθηναϊκό είναι ο Ματίας Σιλβέστρε και σύμφωνα με το «Goal» πιθανότατα να αποκτηθεί ως δανεικός.

Πρόκειται για τον 31χρονο Αργεντινό αμυντικό της Σαμπντόρια με πολυετή παρουσία στη Serie A.

Αγωνίζεται στην Ιταλία από το 2008, όταν τον απέκτησε η Κατάνια από την Μπόκα Τζούνιορς. Το 2011 αποκτήθηκε στην Παλέρμο που έμεινε για μια σεζόν και το 2012 έκανε το μεγάλο βήμα, πηγαίνοντας στην Ίντερ όπου συνεργάστηκε με τον νυν τεχνικό του Παναθηναϊκού. Συνολικά, έκανε 20 συμμετοχές με τους «νερατζούρι» και τη σεζόν 2013-14 έπαιξε ως δανεικός στη συμπολίτισσα Μίλαν με την οποία έκανε τέσσερις συμμετοχές.

Το 2014-15 έκανε 30 συμμετοχές με τη Σαμπντόρια αγωνιζόμενος με τη μορφή δανεισμού από την Ίντερ. Στη συνέχεια απέκτησε τα δικαιώματά του ο σύλλογος της Γένοβας και την περασμένη σεζόν έκανε 27 συμμετοχές (25 στο πρωτάθλημα, 2 στο Europa League). Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από την ομάδα του και είναι υπό παραχώρηση.

Όπως και ο Σίλντενφελντ, ούτε και ο Σιλβέστρε είναι εύκολη περίπτωση.

Το κασέ του υπολογίζεται στα 600.000 ευρώ και ήταν από τους παίκτες που τσέκαρε ο Παναθηναϊκός πέρυσι, πριν πάρει τον Σάντσεθ. Πάντως, αν αποκτηθεί, θα αποκτηθεί ως δανεικός όπως προκύπτει από τα τωρινά δεδομένα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags