Facebook Pixel Ο Μπούρμπος και οι άλλοι
| 2016-07-18 09:25:00

Ο Μπούρμπος και οι άλλοι

Ο Μπούρμπος και οι άλλοι

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας του Αρη αρχίζει σήμερα (για τις 25/07 είναι προγραμματισμένη η «πρώτη») και στην Αλκμήνης βρίσκονται... με το πόδι στο γκάζι.

Με την πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν να απέχει μόλις μία εβδομάδα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους ένα «γεμάτο» επταήμερο, μέσα στο οποίο καλούνται να προχωρήσουν στην στελέχωση του μεγαλύτερου μέρους του ρόστερ.

Πιο ξεκάθαρο είναι το τοπίο στο μέτωπο των ανανέωσεων. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να επισημοποιηθεί η παραμονή των Ρόβα, Τσουμάνη, Ντούνη, Καζναφέρη και Παυλίδη, ακολουθώντας τους Καπνίδη, Ν' Λουντούλου και Βουτσιά. Στην ίδια λίστα θα προστεθεί όπως φαίνεται και το όνομα του Ανδρέα Τάτου, καθώς η υπόθεση του αναμένεται να κλείσει θετικά και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Στο μέτωπο των αφίξεων, τον... χορό των ανακοινώσεων θα ανοίξει -εκτός απροόπτου- ο Χρήστος Μπούρμπος, ο οποίος είναι προγραμματισμένο να βρεθεί εντός της ημέρας στα γραφεία της ομάδας και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον ΑΡΗ.

Η πρώτη από τις πολλές αφίξεις που θα επιδιώξουν οι «κιτρινόμαυροι» να έχουν μέσα στις επόμενες ημέρες, ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος στο κομμάτι της ενίσχυσης και μέχρι την αναχώρηση για το Καρπενήσι να έχει καλυφθεί τουλάχιστον το 90% του ρόστερ.

Πηγή: AllAboutAris.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags