Facebook Pixel Ελπίζουν σε αύξηση ομάδων…
| 2011-06-17 23:57:00

Ελπίζουν σε αύξηση ομάδων…

Ελπίζουν σε αύξηση ομάδων…

Στην αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας και της αύξησης των ομάδων ελπίζει ο Ηρακλής, που βρίσκεται σε πλήρες διοικητικό και οργανωτικό και φυσικά αγωνιστικό αδιέξοδο.
 

Η προοπτική αυτή είναι η μόνη που μπορεί να δώσει άμεση λύση στην ελπίδα παραμονής της ομάδας και στην διατήρηση της στην αθλητική πραγματικότητα, όπως τονίζουν ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ και σύμβουλος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος, αλλά και ο νομικός Γρηγόρης Ιωαννίδης, που έχει αναλάβει την κατάθεση στο CAS, των δυο προσφυγών του «Γηραιού».

Στο μεταξύ, ο Κύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Παντελή, περιμένει την πρόταση των ανθρώπων της ΠΑΕ και του ΓΣ για να αναλάβει τις τύχες του συλλόγου, υποσχόμενος άμεσες λύσεις επιβίωσης και λειτουργίας. Στο περιβάλλον, του πάντως, δηλώνει ότι δεν θα περιμένει για πολύ καιρό αφού οι μέρες τρέχουν και τα περιθώρια στενεύουν.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος, ζήτησε από τα μέλη της προσωρινής- υπηρεσιακής διοίκησης της ΠΑΕ να συντομεύσουν στις όποιες αποφάσεις λάβουν αφού δεν υπάρχει πλέον καθόλου χρόνος αναμονής.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags