Facebook Pixel "Χτυπάει" Αγιού ο Ολυμπιακός! (BINTEO)
| 2016-07-19 09:02:00

"Χτυπάει" Αγιού ο Ολυμπιακός! (BINTEO)

"Χτυπάει" Αγιού ο Ολυμπιακός! (BINTEO)

Το "colpo grosso" με τον Γκανέζο παικταρά προσπαθούν να κάνουν οι πρωταθλητές!

Το αν θα κινηθεί για την απόκτηση του Τζόρνταν Αγιού, στην παρούσα φάση είναι άγνωστο, αλλά σίγουρα είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει τους «ερυθρόλευκους» όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος».

Ο βασικότερος προβληματισμός των πρωταθλητών αφορά το σημείο επαφής με την Άστον Βίλα, με τον πρόεδρό της, Τόνι Σιά, να δηλώνει πως «ο Αγιού θα παραμείνει στην ομάδα», πιθανόν για να έχει ένα γερό διαπραγματευτικό χαρτί στα χέρια του.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Μπέρμιγχαμ τον αγόρασε από τη Λοριάν έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το συμβόλαιό του έχει διάρκεια μέχρι το 2020, και η πιθανότητα δανεισμού στον Ολυμπιακό συγκεντρώνει περισσότερους πόντους, ίσως και με μία οψιόν αγοράς κοντά στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του, όμως, ο Αγιού δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στην Championship, καθώς στα 24 του χρόνια θέλει να πρωταγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο 24χρονος Γκανέζος επιθετικός παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει μια δυνατή 5ετία (2009-2014) στη Μαρσέιγ, πέρυσι είχε γεμάτη σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με την Άστον Βίλα (28 συμμετοχές και 7 γκολ), ενώ στο ενδιάμεσο αγωνίστηκε σε Σοσό και Λοριάν, με την οποία πέτυχε 12 τέρματα σε 31 αγώνες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags