Facebook Pixel Παίρνει παίκτη του Παναθηναϊκού ο Άρης!
| 2016-07-19 11:23:00

Παίρνει παίκτη του Παναθηναϊκού ο Άρης!

Παίρνει παίκτη του Παναθηναϊκού ο Άρης!

Ποιος παίκτης του Τριφυλλιού ανηφορίζει προς το "Κλ.Βικελίδης" ως ελεύθερος;

Ετοιμος να ανηφορίσει στην Θεσσαλοίκη λοιπόν είναι ο 21χρονος πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος!

Ο Αρης κινείται για την ενίσχυση του στις περισσότερες θέσεις του ρόστερ, αν όμως μία τον... καίει περισσότερο, αυτή είναι του τερματοφύλακα.

Αυτή τη στιγμή οι επιλογές στην αγορά είναι περιορισμένες. Για αυτό και η περίπτωση Τσενάμο κερδίζει ξανά έδαφος, δεν αποκλείεται όμως να προηγηθεί εκείνη του Αναγνωστόπουλου.

Ο 21χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και η περίπτωση του δεν πέρασε απαρατήρητη από το... ραντάρ του Αρη, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον παίκτη και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οχι φυσικά για την θέση του βασικού τερματοφύλακα αλλά για εκείνη του δεύτερου, ως μία προσθήκη με το βλέμμα και στο μέλλον.

Ο Αναγνωστόπουλος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το 2013. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να πάρει κάποια ευκαιρία στους «πράσινους», με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος.

Πηγή: AllAboutAris.com 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags