Facebook Pixel Ρε Μίχελ, σοβαρά τώρα... Αυτός θα είναι ο αντι-Μακ;
| 2016-07-21 23:30:00

Ρε Μίχελ, σοβαρά τώρα... Αυτός θα είναι ο αντι-Μακ;

Ρε Μίχελ, σοβαρά τώρα... Αυτός θα είναι ο αντι-Μακ;

Μάλλον βιάστηκε ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου να "βρει" τον αντικαταστάτη του Σλοβάκου, καθώς διαψεύστηκε πανηγυρικά, τουλάχιστον για σήμερα, από το πουλέν του.

Πολλά προβλήματα και δυσκολία στη δημιουργία φάσεων παρουσίασε ο ΠΑΟΚ στην πρόβα τζενεράλε ενόψει των αναμετρήσεων με τον Άγιαξ, καθώς το 1-1 με τον Απόλλωνα Λεμεσού στην Τούμπα, με γκολ στο 91΄, δεν ήταν καλό μήνυμα.

Ο Βλάνταν Ίβιτς σίγουρα έκανε αρκετές αλλαγές και δοκιμές, ωστόσο η ομάδα του και πολλοί παίκτες του, θα πρέπει να… μεταμορφωθούν για τα ματς με τους Ολλανδούς.

Αυτό, πάντως, που "χτύπησε" πιο άσχημα, ήταν το πρόβλημα στη μεσαία γραμμή και στην ανάπτυξη, καθώς μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε την μπάλα στα πόδια του, όμως δεν απειλούσε σχεδόν καθόλου.

Μάλιστα, βλέποντας προσεκτικά κανείς το παιχνίδι, πολύ εύκολα θα διαπίστωνε πως από τον Δικέφαλο έλειπε ο δημιουργός ή, πιο απλά, ο παίκτης που θα μπορούσε να πάρει την μπάλα και να κάνει την παραπάνω ενέργεια. Αυτό, δηλαδή, που πρόσφερε κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς ο Ρόμπερτ Μακ.

Ο Σλοβακός λείπει πολύ από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και μπορεί ο Λούμπος Μίχελ πρόσφατα να δήλωσε πως ο …αντι-Μακ θα είναι ο Τζάλμα Κάμπος, όμως στα 61 λεπτά που αγωνίστηκε o Aνγκολέζος σήμερα στην Τούμπα, δεν έδειξε κάτι τέτοιο.

Μπορεί ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου να δικαιωθεί για την πρόβλεψή του στη συνέχεια της χρονιάς, όμως τώρα φαίνεται πως είναι... εκτός προγνωστικών.

Ο Τζάλμα δε δείχνει να μπορεί να χωρέσει στα παπούτσια του Μακ, ούτε και να πάρει τον ηγετικό ρόλο που είχε στον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος την περασμένη σεζόν.

Οι Θεσσαλονικείς θέλουν πάρα πολύ να περάσουν στον επόμενο γύρο αφήνοντας εκτός τον Άγιαξ, όμως η απουσία του Σλοβάκου και η μη αντικαταστάτη του με παίκτη από το …πάνω ράφι, μπορεί να τους στοιχίσει. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags