Facebook Pixel Έγκλημα αυτό που κάνουν στον Παναθηναϊκό!
| 2016-07-22 09:16:00

Έγκλημα αυτό που κάνουν στον Παναθηναϊκό!

Έγκλημα αυτό που κάνουν στον Παναθηναϊκό!

Μάθατε για την απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΪΚ Στοκχόλμης;

Η αλήθεια είναι πως όταν πριν από μερικά χρόνια ανέλαβε πρωτοβουλία για τον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος, τα οικονομικά του συλλόγου ηταν σε οριακή κατάσταση...

Παρόλα αυτά με πολλές προσπάθεις οι "πράσινοι" κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και χωρίς ποτέ να ξεφεύγουν οικονομικά, να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα, που την πρώτη χρονιά του Γιάννη Αναστασίου πήρε και το Κύπελλο.

Για αυτό και προκαλεί εντύπωση το γεγονός πως είναι δυνατόν να μην υπολογίζεται (και να υπάρχουν σενάρια που τον θέλουν ακόμα και να μένει ελεύθερος!) ένας ποδοσφαιριστής που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κυνηγούσαν δύο χρόνια και την περασμένη σεζόν έδωσαν περίπου 600 χιλ. ευρώ για να τον αποκτήσουν!

Ο λόγος, φυσικά, για τον Μεχντί Αμπέντ, που ο Αντρέα Στραματσόνι τού δείχνει με κάθε τρόπο ότι δεν τον υπολογίζει!

Νέο κρούσμα; Δεν σκοπεύει να τον δηλώσει στη λίστα για τους αγώνες με την ΑΪΚ, την ώρα που θα βρίσκονται οι νεαροί Στάικος και Ευαγγέλου!

Ο Αλγερινός άσος έχει πιάσει το νόημα και ήδη ψάχνει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Αλλά είναι απορίας άξιο πώς διώχνουν τόσο εύκολα έναν ποδοσφαιριστή που που δεδομένα γνωρίζουμε όλοι την αξία του (άσχετα αν δεν έκανε σούπερ σεζόν φέτος). Και που, στο κάτω - κάτω, δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για την απόκτησή του...

Εκτός αν περιμένουν να βρεθεί ομάδα που θα δώσει 600 χιλ. ευρώ για τον Αμπέντ, οπότε δεν θα υπάρχει χασούρα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags