Facebook Pixel ΕΠΙΣΗΜΟ: O Big Sam στην Εθνική Αγγλίας!
| 2016-07-22 18:48:00

ΕΠΙΣΗΜΟ: O Big Sam στην Εθνική Αγγλίας!

ΕΠΙΣΗΜΟ: O Big Sam στην Εθνική Αγγλίας!

Η Αγγλική Ομοσπονδία (FA) ανακοίνωσε κι επίσημα την πρόσληψη του Σαμ Αλαρντάις στον πάγκο των "λιονταριών"!

Ο "Big Sam" αποτελεί με κάθε επισημότητα τον διάδοχο του Ρόι Χόντζον στο «τιμόνι» της εθνικής Αγγλίας, με την FA να ανακοινώνει την πρόσληψή του για τα επόμενα δύο χρόνια. Το «διαζύγιο» επιβεβαίωσε με δική της ανακοίνωση η Σάντερλαντ.

Ο 61χρονος κόουτς θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο την 1η Σεπτεμβρίου, σε φιλικό που έχει οριστεί στο «Γουέμπλεϊ». Η απόφαση της τριμελούς επιτροπής της ομοσπονδίας για τον Άλαρνταϊς, που άφησε τις «μαυρόγατες» ήταν ομόφωνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ανακοίνωση της FA δεν έγινε λόγος για τον σύλλογο της Πρέμιερ Λιγκ.

«Είναι μεγάλη μου τιμή να αποτελώ προπονητή της Αγγλίας, αφού δεν είναι κρυφό ότι αυτή ήταν η δουλειά που ήθελα πάντα. Για μένα είναι το καλύτερο πόστο στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Θέλω να κάνω τα πάντα για να την βοηθήσω να τα πάει καλά και να δώσουμε στο έθνος μας την επιτυχία που αξίζουν οι οπαδοί μας. Πάνω απ' όλα πρέπει να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και όλη τη χώρα.

Ενώ η προσοχή μου θα βρίσκεται στην πρώτη ομάδα και στο πως θα παίρνουμε θετικά αποτελέσματα, θα δίνω βάση και στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις υποδομές στο St. George's Park, εγκαταστάσεις στις οποίες είχα δουλέψει με προηγούμενους συλλόγους μου. Ξέρω ότι έχουμε ταλέντο και παίκτες με προσήλωση στην εθνική, και ήρθε η ώρα να αποδώσουμε όπως μπορούμε» ανέφερε σχετικά ο ίδιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags