Facebook Pixel Αποκαλυπτικό: "Χτυπάει" μεταγραφή στην Μπάρτσα!
| 2016-07-25 09:00:00

Αποκαλυπτικό: "Χτυπάει" μεταγραφή στην Μπάρτσα!

Αποκαλυπτικό: "Χτυπάει" μεταγραφή στην Μπάρτσα!

Πολύ κοντά στο ενδεχόμενο απόκτησής του η μεγάλη Μπαρτσελόνα - Τετοιον επιθετικό τον φέρνεις και τον δένεις στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Ο λόγος για τον Ζόνας, που φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Μπενφίκα και πέτυχε 32 γκολ σε 34 εμφανίσεις!

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μάνατζέρ του σε Μέσο της Βραζιλίας, η Μπαρτσελόνα θέλει τον Ζόνας για να πλαισιώσει τους Νεϊμάρ, Μέσι και Σουάρες...

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι η ΑΕΚ είχε ενδιαφέρθει για την περίπτωσή του παλιότερα, το 2009, όταν στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και πρόεδρος ήταν ο Νίκος Θανόπουλος...

Οι κιτρινόμαυροι το είχαν παλέψει, αλλά δεν είχαν καταφέρει να τον αποκτήσουν...

Η πορεία του γνωστή, καθώς μετά πήγε στη Βαλένθια, έπαιξε στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, έβγαλε μάτια με τη φανέλα της Μπενφίκα και, τώρα, είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα!

Διαβάστε τις δηλώσεις του μάνατζέρ του: "Κάποιος απ' την πλευρά της Μπαρτσελόνα μας πλησίασε στο τέλος της περσινής σεζόν. Προφανώς μας τιμά το ενδιαφέρον, γιατί σημαίνει πως εκτιμούν τη φοβερή περσινή σεζόν του Ζόνας στην Πορτογαλία.

Πάντως, θέλω να είμαι σαφής, ο Ζόνας αισθάνεται υπέροχα στη Μπενφίκα και μια μεταγραφή θα μπορούσε να γίνει μόνη με τη σύμφωνη γνώμη της".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags