Facebook Pixel Δηλώσεις-ΒΟΜΒΑ: "Παίρναμε μόνο υποσχέσεις από την ομάδα και χάσαμε αρκετά λεφτά"!
| 2016-07-26 20:02:00

Δηλώσεις-ΒΟΜΒΑ: "Παίρναμε μόνο υποσχέσεις από την ομάδα και χάσαμε αρκετά λεφτά"!

Δηλώσεις-ΒΟΜΒΑ: "Παίρναμε μόνο υποσχέσεις από την ομάδα και χάσαμε αρκετά λεφτά"!

Ποιος ποδοσφαιριστής μεγάλης ελληνικής ομάδας έκανε τρομερές αποκαλύψεις για τα προβλήματα που αντιμετώπισε αυτός κι οι συμπαίκτες του πέρυσι;

Ο μέχρι πρότινος παίκτης του Άρη και νυν του Απόλλωνα Καλαμαριάς, Νίκος Γεωργιάδης μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis"  και αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε στους «κίτρινους», αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπισε. Επιπλέον, τοποθετήθηκε για το πρότζεκτ της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Γεωργιάδη:

Για τον Άρη και τα προβλήματα που υπήρχαν την περασμένη σεζόν:
«Ήταν τιμή μου που φόρεσα αυτή τη φανέλα, έπαιξα σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Ο Άρης είναι μέσα στις πέντε μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Κάναμε το καθήκον μας, ανεβάσαμε την ομάδα από τον Δεκέμβριο. Βάλαμε πλάτη σε πολλά θέματα και κυρίως στα οικονομικά, για να μην βγει τίποτα προς τα έξω και δημιουργηθεί θέμα. Είναι πολύ σημαντικό αυτό για μια ομάδα. Παίρναμε μόνο υποσχέσεις από την ομάδα και χάσαμε αρκετά λεφτά. Το κυριότερο θέμα είναι με τον πρώην προπονητή μου, ο οποίος μας έλεγε να κάνουμε υπομονή και πως αν δεν παίρναμε τα λεφτά μας θα παραιτούταν. Αυτά ήταν όλα ψέματα φυσικά, όπως αποδείχθηκε. Έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να ανέβει η ομάδα και εύχομαι να φτάσει εκεί που πρέπει και να διεκδικεί Ευρώπη».

Αν χρειάζεται ενίσχυση ο Άρης: «Έχει παίκτες που ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα, αλλά θα υπάρχει πολλή πίεση. Είναι πιο δύσκολη κατηγορία από πέρυσι, υπάρχουν καλύτερες και ποιοτικότερες ομάδες. Δεν πρέπει να γκελάρει πουθενά ο Άρης. Αν υπάρχουν προβλήματα, μια – δυο στραβές, θα υπάρχει το βάρος της φανέλας. Χρειάζεται μεγάλες προσωπικότητες. Ακόμα και στην περσινή κατηγορία χρειάστηκαν παίκτες – προσωπικότητες για τα δύσκολα. Είσαι σε αυτήν τη διαδικασία σε αυτήν την ομάδα. Αλλά βέβαια θα υπάρχει η στήριξη του κόσμου, που θα βοηθάει σε κάθε περίπτωση. Υπάρχει ο κορμός από πέρυσι, είναι αρκετά ποιοτικοί οι παίκτες, τους ξέρω. Χρειάζονται και προσθήκες όμως, αυτό δεν το συζητάμε».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags