Facebook Pixel "Είμαστε έτοιμοι, έχουμε όρεξη"
| 2016-07-26 18:50:00

"Είμαστε έτοιμοι, έχουμε όρεξη"

"Είμαστε έτοιμοι, έχουμε όρεξη"

Ο "Τσόρι" Ντομίνγκες εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, τονίζοντας οτι άπαντες είναι έτοιμοι για τη νίκη

«Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να είμαστε προσεκτικοί και πιο καλοί από τον αντίπαλό μας και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες», υποστήριξε ο αργεντινός άσος για το αυριανό ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσόρι:

-για την επιθυμία των παικτών του Ολυμπιακού για πρόκριση:

«Οι παίκτες πάντα έχουν την όρεξη και την επιθυμία να πάρουν μέρος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πιστεύω ότι έχουμε την όρεξη. Έχουμε κάνει καλή προετοιμασία αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να είμαστε προσεκτικοί και πιο καλοί από τον αντίπαλό μας και να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες

-εάν γνωρίζουν αρκετά καλά την αντίπαλο τους:

Έχουμε δουλέψει αρκετά. Έχουμε αρκετές πληροφορίες για να μπορέσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά. Έχουμε δει βίντεο, έχουμε δει εικόνες, πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για αύριο.

-πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστούν στα δεδομένα της συμμετοχής στα προκριματικά:

«Σημασία έχει ότι αυτό έπρεπε να κάνουμε φέτος και έπρεπε να το δεχθούμε. Και από την στιγμή που έχουμε επιθυμία να βρεθούμε στους ομίλους πρέπει να το αποδεχθούμε και να το πετύχουμε»

-εάν είναι έτοιμος να παίξει και ως επιθετικός:

«Είμαστε προετοιμασμένοι για παν ενδεχόμενο. Και εγώ το ίδιο. Εξαρτάται από τις σκέψεις και τις επιθυμίες του προπονητή μας. Εμείς όμως είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε ό,τι μας ζητήσει ο προπονητής μας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags