Facebook Pixel "Θέλω να δείξω ότι μπορώ στον ΠΑΟΚ"
| 2016-07-28 09:50:00

"Θέλω να δείξω ότι μπορώ στον ΠΑΟΚ"

"Θέλω να δείξω ότι μπορώ στον ΠΑΟΚ"

O ομογενής μέσος του Δικεφάλου, Τέρι Αντόνις, ετοιμάζεται να επιστρέψει ως δανεικός σε ομάδα της Αυστραλίας, αλλά σε δηλώσεις του τόνισε πως επιθυμία του είναι να παίξει στους "ασπρόμαυρους"

Ο 22χρονος μέσος βρίσκεται εκτός πλάνων για τον Βλάνταν Ίβιτς, με αρκετές ομάδες από την Αυστραλία να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Περισσότερο "θερμή" εμφανίζεται να είναι η Γουέστερν Σίδνεϊ Γουόντερερς με τον προπονητή της ομάδας, Τόνυ Πόποβιτς να έχει "τσεκάρει" στενά την περίπτωσή του και να έχει ανάψει το "πράσινο" φως για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Τέρι Αντόνις -ωστόσο- φαίνεται πως "κλωτσάει" στην συγκεκριμένη προοπτική, τονίζοντας πως: “Περιμένω να δω τι θα γίνει με το μέλλον μου, αλλά για την ώρα επιθυμώ να παραμείνω στην Ευρώπη και να δείξω τις ικανότητες μου εδώ πρώτα, προτού σκεφτώ μια ενδεχόμενη επιστροφή μου στην Αυστραλία.

Θέλω να δω πόσο μακριά μπορώ να πάω. Είμαι σε φόρμα και είμαι πρόθυμος να αγωνιστώ, κάτι που δεν κατάφερα να κάνω την προηγούμενη σεζόν. Θα γυρίσω κάποια στιγμή στην Αυστραλία, αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα να γυρίσω πίσω".

Για το ότι δεν κατάφερε να εδραιωθεί στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: "Ήξερα ότι θα είναι σκληρά τα πράγματα, ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος, έχω κάνει προπονήσεις με κορυφαίους παίκτες και έχω μάθει ήδη πολλά. Πρέπει όμως να παίζω κάθε εβδομάδα για να εξελιχθώ..."

Ο ίδιος δεν παρατάει την πρόκληση του ΠΑΟΚ καθώς επιθυμεί να επιστρέψει πιο δυνατός στον Δικέφαλο δεδομένου ότι δεσμεύεται για ακόμη δυο χρόνια με συμβόλαιο συνεργασίας:

"Ας ελπίσουμε ότι θα ξέρω κάτι σύντομα. Προσβλέπω σε μια μεγάλη σεζόν. Μετά από αυτό, στόχος μου είναι να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ καλύτερος παίκτης και να βρω μια θέση στην πρώτη ομάδα. Έχω ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιό και έχω υψηλούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να δείξω ότι μπορώ να είμαι μαζί τους στο μέλλον".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags