Facebook Pixel Άλλο επίπεδο με αυτόν ο Παναθηναϊκός!
| 2016-07-28 23:45:00

Άλλο επίπεδο με αυτόν ο Παναθηναϊκός!

Άλλο επίπεδο με αυτόν ο Παναθηναϊκός!

Ποιος Ιμπάρμπο και ποιος Μπεργκ; Ιδού ο παικταράς του φετινού Παναθηναϊκού. Διορθώνει ακόμα και τις… γκάφες του Στραματσόνι και καλύπτει τον απογοητευτικό συμπαίκτη του.

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε σκούρα για μεγάλο διάστημα από την ΑΪΚ, αλλά τελικά κατάφερε να νικήσει με 1-0 και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League.

Οι Πράσινοι έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο ματς, αλλά ήταν φανερή η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, κάτι που τελικά δεν τους στοίχισε.

Όπως είναι λογικό, τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του "τριφυλλιού" συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, με τον Ιμπάρμπο να δείχνει ψήγματα της ποιότητάς του σε αρκετά σημεία, αλλά να κάνει ορισμένες αχρείαστες ενέργειες σε ορισμένες φάσεις.

Λεντέσμα και Γουακάσο δεν φάνηκαν ιδιαίτερα, αν και ο πρώτος πρόσφερε σιγουριά στον χώρο του κέντρου, ενώ ο Χουλτ ήταν ικανοποιητικός σε ρόλο μπακ - χαφ.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν ο Ιβανόφ, ο οποίος ήταν πολύ βαρύς και έδειξε πως θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί και να κερδίσει θέση βασικού στον Παναθηναϊκό του Στραματσόνι.

Ο Ιταλός κόουτς, πάντως, χρεώνεται το λάθος σύστημα με το οποίο επέλεξε να ξεκινήσει (3-4-3) και που δεν λειτούργησε ιδιαίτερα, κάτι που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το γύρισε σε 4-2-3-1, παίζοντας με δύο στόπερ και τον Βιγιαφάνιες πίσω από τον Μπεργκ.

Τα εύσημα, όμως, πρέπει να πάνε σε έναν παίκτη που είναι από πέρυσι στην ομάδα και έχει καταφέρει, ήδη, να δείξει τα ηγετικά του χαρακτηριστικά.

Ο λόγος φυσικά για τον Ροντρίγκο Μολέδο, ο οποίος ήταν και πάλι αρχοντικός στην πράσινη άμυνα, όντας ήρεμος και σωστός στις μεταβιβάσεις του, κόβοντας οποιαδήποτε απειλητική κατάσταση στα καρέ του Στιλ και βέβαια σκοράροντας το γκολ της νίκης.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει πως έχει πετύχει λαβράκι με τον Βραζιλιάνο αμυντικό, που μπορεί να αποτελέσει τον ηγέτη στην άμυνα του "τριφυλλιού" για τα επόμενα χρόνια. 

***Δείτε ΕΔΩ τo ρεπορτάζ και το γκολ που έκρινε το ματς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags