Facebook Pixel Τι είπαν Μολέδο, Στιλ, Μπεργκ, Λεντέσμα για τη νίκη
| 2016-07-28 23:52:00

Τι είπαν Μολέδο, Στιλ, Μπεργκ, Λεντέσμα για τη νίκη

Τι είπαν Μολέδο, Στιλ, Μπεργκ, Λεντέσμα για τη νίκη

Οι Πράσινοι εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από το σημερινό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΪΚ, τονίζοντας πως με ένα γκολ στην ρεβάνς τα πράγματα θα γίνουν ακόμα πιο εύκολα.

Αναλυτικα οι δηλώσεις του Μολέδο:

«Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά, είχε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα γκολ. Από εδώ και στο εξής δουλεύουμε για το επόμενο παιχνίδι. Όλοι μαζί πιστεύω πως θα μπορέσουμε να περάσουμε.

Είμαι χαρούμενος εδώ, έχω προσαρμοστεί, έχω κάνει προετοιμασία και πιστεύω πως μπορούμε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση». 

Του Μπεργκ:

«Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ακόμη γκολ. Η ΑΪΚ έπαιξε κλειστά και ήταν δύσκολο. Το καλό είναι πως κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα εκεί. Αν πετύχουμε ένα γκολ στη ρεβάνς τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα. Έχουμε μια ευκαιρία και πρέπει να κάνουμε μια καλή εμφάνιση».

Του Στιλ:

«Είμαστε 4-5 εβδομάδες μαζί, φάνηκε ότι ήμασταν σε καλή κατάσταση κι αυτό το δείξαμε. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πολύ κλειστά και δεν είχαμε χώρους, αλλά θεωρώ πως είμαστε σε καλό σημείο και θα προχωρήσουμε. Χαίρομαι πολύ που ο Μολέντο πέτυχε το γκολ και μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη».

Και του Λεντέσμα:

 «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Θεωρώ πως το σκορ δεν αντικατοπτρίζει τις ευκαιρίες που είχαμε. Το σημαντικό είναι ότι δεν δεχτήκαμε κανένα γκολ. Πρέπει να πάμε στη Σουηδία κυνηγώντας ένα θετικό αποτέλεσμα. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε, ούτε να κυνηγήσουμε μια ισοπαλία. Είδαμε τις δυσκολίες, αλλά βγαίνουμε πιο σοφοί από αυτές και γνωρίζουμε καλύτερα τους αντιπάλους μας», ανέφερε ο Αργεντινός μέσος.

Όσο για την προσαρμογή του, ανέφερε: «Είναι γρήγορη, μπορώ να πω ότι έχω ήδη προσαρμοστεί. Μπορώ να πω ότι η παρουσία πολλών ξένων με έχει βοηθήσει. Είχαμε το πρώτο μας επίσημο ματς και αυτό είναι πολύ θετικό».

Τέλος, σχολιάζοντας την πρώτη του εμφάνιση μπροστά στον κόσμο της ομάδας (σε επίσημο ματς) είπε: «Είχα παίξει εδώ ένα φιλικό με τη Λάτσιο και είχα δει το θερμό κλίμα. Ο κόσμος μας συμπαραστάθηκε και αυτό είναι πολύ θετικό. Είμαι χαρούμενος που είχαμε την υποστήριξή του». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags