Facebook Pixel Ωραίος στις δηλώσεις του ο Κετσπάγια!
| 2016-07-29 00:42:00

Ωραίος στις δηλώσεις του ο Κετσπάγια!

Ωραίος στις δηλώσεις του ο Κετσπάγια!

Συνειδητοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Σεντ Ετιέν ο Τιμούρ Κετσπάγια, λέγοντας πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την ΑΕΚ στην Αθήνα και πως δεν είναι φαβορί μετά το 0-0.

Αναλυτικά ο Κετσπάγια είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Αν έμεινε ικανοποιημένος από το 0-0;

«Δεν πιστεύω πως σήμερα έχει τελειώσει η πρόκριση. Μας περιμένει δύσκολο ματς στην Αθήνα. Δεν είναι εύκολο να παίξεις σε αυτήν την έδρα έπειτα από τόσο καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών. Δεν μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα το αποτέλεσμα. Θα είναι στην έδρα μας η ρεβάνς, αλλά κι εκεί θα είναι δύσκολο».

Για τα δυο πέναλτι που ζήτησε η Σεντ Ετιέν;

«Δεν μπορώ να πω. Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω απ’ αυτά που έδωσε ο διαιτητής. Έτσι όπως το βλέπω τώρα, νομίζω πως δεν ήταν».

Τι του άρεσε από την ΑΕΚ;

«Μου άρεσε πως ήμασταν πολύ οργανωμένοι. Πολύ σοβαροί. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Δεν ξέρω αν είχαν άγχος τα παιδιά. Δεν θα είναι καθόλου εύκολα στην Αθήνα. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και με τη βοήθεια του κόσμου να κάνουμε αυτό που περιμένει η ΑΕΚ».

Για το πώς περιμένει τη ρεβάνς;

«Δεν σημαίνει το ότι παίζουμε στην έδρα μας από το πρώτο λεπτό θα τρέξουμε μπροστά. Και στο δεύτερο ματς θέλω να είμαστε οργανωμένοι. Ξέρουμε τι θέλουμε και να περιμένουμε την ευκαιρία να βάλουμε το γκολ. Θα ήταν λάθος να μπούμε στο γήπεδο και από το πρώτο λεπτό να πάμε να πετύχουμε το γκολ. Στο ΟΑΚΑ πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πετύχουμε αυτό που θέλουμε με τη βοήθεια του κόσμου».

Αν άλλαξε ο ρόλος του φαβορί για την πρόκριση;

«Δεν πιστεύω πως σε αυτά τα ματς καμιά ομάδα είναι το φαβορί. Δεν μπορώ να πω πως κάποια ομάδα έχει προβάδισμα. Παίζουμε στην έδρα μας, δικαιούμαστε να λέμε πως είμαστε πιο κοντά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags