Facebook Pixel "Μπαμ" Αλαφούζου! Σούπερ επιστροφή στον ΠΑΟ;
| 2016-08-01 12:35:00

"Μπαμ" Αλαφούζου! Σούπερ επιστροφή στον ΠΑΟ;

"Μπαμ" Αλαφούζου! Σούπερ επιστροφή στον ΠΑΟ;

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του καλοκαιριού ετοιμάζεται να κάνει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με μέσα του εξωτερικού!

Ο Παναθηναϊκός έχει ολοκληρώσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας σεζόν, έχοντας προχωρήσει σε αρκετές μεταγραφές, ωστόσο έχει περιθώριο για μερικές ακόμα, αφού εξετάζει περιπτώσεις επιθετικού, αμυντικού και ενδεχομένως, τερματοφύλακα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ του εξωτερικού, οι Πράσινοι έχουν "τελειώσει" μια μεγάλη μεταγραφή αμυντικού, η οποία θα είναι σίγουρα μία από τις σημαντικότερες του καλοκαιριού για την ομάδα.

Ο λόγος για τον Γκόρντον Σίλντεφελντ, το όνομα του οποίου "έπαιζε" συχνά - πυκνά στο ρεπορτάζ του "τριφυλλιού" τον τελευταίο καιρό και απ' ότι φαίνεται ο Κροάτης θα επιστρέψει στην ομάδα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό deal, θωρακίζοντας σε μεγάλο βαθμό την πράσινη άμυνα.

«Μετά την Τιφλίδα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός πάει στον Παναθηναϊκό», έγραψε ο δημοσιογράφος Άντε Μπούσκουλιτς στο goal.com, ενώ στο κυρίως θέμα ανέφερε:

«Ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ θα χρησιμοποιήσει για τελευταία φορά τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, στην Τιφλίδα. Οι διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό τελείωσαν. Ο Αντρέα Στραματσόνι τον ήθελε διακαώς και ο «Σίφο» θα επέστρεφε ευχαρίστως, την ώρα που ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ δεν παραπονιέται για την απώλεια».

Λίγο αργότερα, το Κροατικό «site sata.hr» φιλοξένησε και εκείνο ανάλογο δημοσίευμα, συμφωνώντας πως ο 31χρονος στόπερ μετά από διάλειμμα ενός έτους θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό

Πάντως, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί ακόμα από την πράσινη ΠΑΕ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags