Facebook Pixel Χωρίς Ντουρμάζ στο Ισραήλ, μέσα Καμπιάσο, Πουλίδο
| 2016-08-01 12:52:00

Χωρίς Ντουρμάζ στο Ισραήλ, μέσα Καμπιάσο, Πουλίδο

Χωρίς Ντουρμάζ στο Ισραήλ, μέσα Καμπιάσο, Πουλίδο

Ανακοινώθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, με τον Σουηδό εξτρέμ να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων... Μέσα οι Καμπιάσο και Πουλίδο, εκτός ο Κασάμι

Ο Τζίμι Ντουρμάζ ένιωσε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους και τέθηκε εκτός αποστολής. Στην Αθήνα θα μείνει και ο τραυματίας Δημήτρης Σιόβας, όπως επίσης και ο Παϊτίμ Κασάμι που είναι εκτός πλάνων, ενώ εδώ και καιρό είναι γνωστή η απουσία του Ομάρ Ελαμπντελαουί. Αντίθετα, στην αποστολή μετέχουν κανονικά οι Άλαν Πουλίδο και Εστέμπαν Καμπιάσο. 

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

"Το πρωί της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη την τελευταία εν Ελλάδι προπόνησή τους, πριν την αναχώρηση για το Ισραήλ. Το βάρος έπεσε στην τακτική, ενώ απρόοπτος ήταν ο τραυματισμός του Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος ένιωσε μία ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους αριστερά και δεν κατέστη δυνατό να ολοκληρώσει το πρόγραμμα.

Παράλληλα, θεραπεία συνέχισαν οι Σιόβας και Ελαμπντελαουί, οι οποίοι δεν υπολογίζονταν για το παιχνίδι στο Μπερ Σεβά. Κανονικά γυμνάστηκαν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο κ. Σάντσεθ έκανε γνωστή την αποστολή που ταξιδεύει στο Ισραήλ, με στόχο να πάρει την πρόκριση.

Αναλυτικά: Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανιάτης, Μανθάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρέτσος, Σεμπά, Βούρος, Ζντιέλαρ."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags