Facebook Pixel «Έχουν 10 εκ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ας τα δώσουν»!
| 2016-08-02 22:00:00

«Έχουν 10 εκ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ας τα δώσουν»!

του Γιώργου Κτενά
«Έχουν 10 εκ. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ας τα δώσουν»!

Ο Γ. Παπαζαχαρίας, που ήταν συμπαίκτης με τον Μπομπαντίγια στον Άρη, σκιαγραφεί στο sportdog το προφίλ του Παραγουανού φορ. "Επεφταν πάνω του τρεις και δεν τον έκοβαν"!

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε στο SportDog ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, για τον πρώην συμπαίκτη του στον Άρη, Ραούλ Μπομπαντίγια.

Το όνομα του Παραγουανού επιθετικού βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες τόσο στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όσο και σε εκείνο του ΠΑΟΚ και ο Έλληνας άσος αναφέρθηκε στα εκρηκτικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά του παίκτη αλλά και στον χαρακτήρα του.

Ακόμα, σχολίασε τα όσα ακούγονται για τη χρηματιστηριακή του αξία και εξέφρασε άποψη για το αν μπορούν οι δύο ελληνικές ομάδες να καλύψουν τα οικονομικά δεδομένα μίας μεταγραφής τέτοιου οικονομικού επιπέδου.

Το όνομα του Μπομπαντίγια βρίσκεται στο προσκήνιο για ελληνικές ομάδες. Ποιες είναι οι αναμνήσεις που έχετε από τη θητεία του στον Άρη; 

"Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής είναι πάρα πολύ καλός. Την περίοδο που είχε πάρει μεταγραφή στον Άρη, ήταν μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο. Απλώς ήταν δανεικός και παρότι εκείνη τη χρονιά βοήθησε πολύ, δεν είχε ο Άρης τα δικαιώματά του για να τα εκμεταλλευτεί".

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του, αγωνιστικά αλλά και σα χαρακτήρας;

"Είναι ένας πολύ δυνατός φορ, γυμνασμένο παιδί και πολύ γρήγορος. Θυμάμαι ότι έπεφταν πάνω του δύο και τρεις αμυντικοί και δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Σε ένα παιχνίδι στη Λάρισα είχε κάνει τον καλύτερο αγώνα του, αν και είχε λήξει 2-2 το ματς. Ήταν αυτό που λέμε ποδοσφαιρικά: Μία ομάδα μόνος του. Πιστεύω ότι αν έρθει σε ελληνική ομάδα, θα βοηθήσει πολύ. Είναι και ένα πολύ καλό παιδί, που βοηθάει με τη γενικότερη παρουσία του την ομάδα. Τότε ήταν και νεαρός βέβαια, αλλά δεν είχε προκύψει το παραμικρό πρόβλημα από την πλευρά του".

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η τιμή του βρίσκεται κάπου ανάμεσα στα 5 και τα 7 εκ. ευρώ, ενώ το κασέ του βρίσκεται στα 2 εκ. ευρω. Είναι λογικά ποσά για την αξία του;

"Είναι, γιατί και στον Άρη όταν είχε έρθει η αξία του ήταν ήδη στα 1-2 εκ. ευρώ. Στη Γερμανία έκανε ακόμα καλύτερη καριέρα, άρα τα αξίζει αυτά τα χρήματα. Μπορεί να είναι κάπως ακριβός για τις ελληνικές ομάδες, αλλά τα αξίζει. Δεν είναι πολλά αυτά τα χρήματα και αν τελικά τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ, μπορεί να τους βοηθήσει".

Μπορεί να δώσει αυτά τα χρήματα ο Ολυμπιακός ή ο ΠΑΟΚ; Μαζί με ένα διετές συμβόλαιο, πρόκειται για μεταγραφή πάνω από 10 εκ. ευρώ.

"Ο Ολυμπιακός όπως και ο ΠΑΟΚ, έχουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια και μπορούν να δώσουν αυτά τα λεφτά. Αλλά και να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να φορέσει τη φανέλα τους. Ο Ολυμπιακός μπορεί να δώσει τα χρήματα που ζητάει η ομάδα του, ειδικά αν περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Και το ίδιο, φυσικά, ισχύει και για τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τις δύο δυνατότερες οικονομικά ομάδες στην Ελλάδα".

Μια και ήρθε η κουβέντα στην πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, πόσες πιθανότητες έχουν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για να τα καταφέρουν;

"Και οι δύο ομάδες έχουν πολλές πιθανότητες να περάσουν. Και ο Ολυμπιακός, που θεωρητικά ίσως έχει δυσκολότερο έργο, μπορεί να πάει και κερδίσει στο Ισραήλ. Αλλά ευχής έργο είναι να περάσουν όλες οι ομάδες, κι εκείνες που βρίσκονται στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και εκείνες που παίζουν στο Γιουρόπα".

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για τη δική σας καριέρα. Φέτος συνεχίζετε με τη φανέλα της Δόξας Δράμας.

"Στόχος της ομάδας είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάρουμε την άνοδο. Έχει γίνει μία καλή προσπάθεια, έχει μπει ένας ισχυρός παράγοντας στην ομάδα και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αυτόν που έκανε χαμό στο Καραϊσκάκη χτυπά ο Ιβάν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags