Facebook Pixel Αυτόν «διώχνει» από τον ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας!
| 2016-08-03 19:20:00

Αυτόν «διώχνει» από τον ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας!

Αυτόν «διώχνει» από τον ΠΑΟΚ ο Τζαβέλλας!

Ποιος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου ετοιμάζει… βαλίτσες και τι σχέση έχει με αυτή την εξέλιξη ο Έλληνας αμυντικός; Διαβάστε το παρασκήνιο στο SportDog.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδη, απέδειξε με πράξεις και όχι με λόγια πως θέλει να δει τον Δικέφαλο στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος. Αλλά και να έχει αξιοπρόσεκτη παρουσία στην Ευρώπη, σαν κερασάκι στην τούρτα...

Και μπορεί όλα αυτά τα χρόνια να μην έχει καταφέρει η ομάδα να δώσει μία μεγάλη χαρά στους οπαδούς της, αλλά είναι σαφές ότι γίνεται η προσπάθεια από την πλευρά της διοίκησης. Θα πει κάποιος: Ναι, αλλά τόσα χρήματα έχουν πάει στον βρόντο! Μάλιστα, έχουν πάει στον βρόντο. Αλλά, τουλάχιστον, υπήρχε η διάθεση να δαπανηθούν και δαπανήθηκαν...

Για αυτό και ο ΠΑΟΚ βαδίζει, ως έναν βαθμό, στα χνάρια του Ολυμπιακού και προσπαθεί να μαζέψει ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική αγορά, στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα.

Κάπως έτσι οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν τον περασμένο Γενάρη στην πόρτα του Πανιωνίου και με ένα ποσό κοντά στις 550 χιλ. ευρώ απέκτησαν τον Δημήτρη Χατζηισαΐα. Που ήρθε, έπαιξε, αλλά φαίνεται ότι δεν έπεισε πως μπορεί να πάρει φανέλα βασικού...

Για αυτό και τώρα υπάρχει η διάθεση να βρει άλλη ομάδα για να αγωνιστεί, έστω και με τη μορφή δανεισμού, αφού ο ΠΑΟΚ είναι υπερπλήρης στη θέση των στόπερ: Βαρέλα, Κρέσπο και Μαλεζάς είναι τρεις "καθαροί" στόπερ, που μπορούν όλοι να έχουν φανέλα βασικού στον Δικέφαλο.

Αν όμως ο ΠΑΟΚ είχε μόνο τρεις στόπερ, θα μπορούσε να βρεθεί θέση και χρόνος συμμετοχής για τον Χατζηισαΐα. Η παρουσία του Γιώργου Τζαβέλλα όμως, είναι που κάνει απαγορευτική την παραμονή του νεαρού άσου στην ομάδα!

Γιατί ο Τζαβέλλας έχει αποδείξει ότι μπορεί και με το παραπάνω να πάρει τη φανέλα του βασικού ως αριστερός στόπερ, παρότι ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε για αριστερό μπακ! Πώς να μείνει χώρος για τον Χατζηισαΐα στο ρόστερ; Χάνει τη θέση του στον Δικέφαλο, δηλαδή, από έναν αριστερό μπακ, που βαφτίστηκε όμως με επιτυχία στόπερ!

Με την ευκαιρία, πάντως, ο SportDog έψαξε λίγο το θέμα για πιθανή μεταγραφή του στην Μπολόνια και μάθαμε ότι δεν υπάρχει απολύτως τίποτα! Η ιταλική ομάδα έχει ήδη 4-5 στόπερ στο ρόστερ της και είναι γεγονός ότι ψάχνει για έναν ακόμα. Μόνο που εκείνος που θέλουν να αποκτήσουν, θα πρέπει να έχει ένα σημαντικό στοιχείο που δεν έχουν οι υπόλοιποι: Εμπειρία! Και σε αυτόν τον τομέα ο Χατζηισαΐα υστερεί.

Το ενδιαφέρον που υπήρχε από τη Στεάουα δεν ήταν κάτι που μπορούσε να δελεάσει τον παίκτη (η Στεάουα είναι μεγάλη ομάδα, αλλά η συμμετοχή στο ρουμανικό πρωτάθλημα δεν μπορούσε να τον συγκινήσει), με αποτέλεσμα να ψάχνουν τώρα ομάδα που να καλύπτει τις απαιτήσεις όλων: Τις 200 χιλ. ευρώ που έχει συμβόλαιο ο Χατζηισαΐας, αλλά και το ποσό που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ για να τον πουλήσει!

Ποιο είναι αυτό το ποσό; Ας πούμε κάπου λίγο πάνω από 1 εκ. ευρώ... Στον Δικέφαλο γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί τώρα ομάδα για να το δώσει, για αυτό και θέλουν να τον παραχωρήσουν κάπου δανεικό, με οψιόν πώλησης το επόμενο καλοκαίρι. Να πάει δηλαδή κάπου και να παίξει μπάλα για μία σεζόν, κι αν πείσει τη νέα του ομάδα να τον αγοράσει το ερχόμενο καλοκαίρι.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρελή φήμη για Μαρινάκη και μεγάλο άσο του ΠΑΟΚ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags