Facebook Pixel Αλλοπρόσαλλα πράγματα και "εγκλήματα" Βίκτορ!
Ποδόσφαιρο
| 2016-08-03 23:45:00

Αλλοπρόσαλλα πράγματα και "εγκλήματα" Βίκτορ!

Αλλοπρόσαλλα πράγματα και "εγκλήματα" Βίκτορ!

Αυτή τη φορά το ...τερμάτισε ο Ισπανός τεχνικός! Ανεξήγητες οι επιλογές σε αποστολή, ενδεκάδα και αλλαγές, έφεραν μοιραία τον αποκλεισμό-ντροπή για τους πρωταθλητές!

Προφανώς και δεν περίμενε κανείς από τον Ολυμπιακό να είναι απόλυτα έτοιμος αρχές Αυγούστου, ωστόσο άλλο αυτό κι άλλο η τραγική εικόνα που παρουσίασε κόντρα στη Χάποελ.

Μια ομάδα που μπορεί να μην είχε ενισχυθεί, αλλά είχε το πλεονέκτημα της ομοιογένειας, κατέληξε να παίζει σαν οι παίκτες να... μαζεύτηκαν σε μια αλάνα μια ώρα πριν τα παιχνίδια κι αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ευθύνη του προπονητή.

Κι αν οι επιλογές του Βίκτορ ήταν τουλάχιστον συζητήσιμες στο πρώτο παιχνίδι, απόψε στο Ισραήλ o Iσπανός το... τερμάτισε!

Πρώτα απ΄ όλα, επέλεξε να αλλάξει και πάλι το σύστημα κάνοντας, όμως, πειράματα. Προσπαθώντας να χωρέσει -για μια ακόμα φορά αποτυχημένα- Τσόρι και Φορτούνη μαζί, τους έβαλε να παριστάνουν τα εξτρέμ, έχοντας αφήσει κάθε καθαρόαιμο πλάγιο επιθετικό στον πάγκο ή στην εξέδρα.

Ειδικά η περίπτωση του Πάρντο κάνει την επιστήμη να... σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο Ισπανός τεχνικός είχε το δεδομένο πρόβλημα με τον Ντουρμάζ, ο οποίος είναι "φευγάτος", με αποτέλεσμα οι επιλογές του στα "φτερά" να είναι περιορισμένες. Τι έκανε, λοιπόν; Άφησε τον Κολομβιανό στην εξέδρα, ενώ δεν τον είχε χρησιμοποιήσει ούτε δευτερόλεπτο στο πρώτο παιχνίδι. Λες και οι υπόλοιποι ακραίοι του είχαν δείξει περισσότερα...

Τουλάχιστον, πήρε μαζί του τον Σεμπά ως μοναδικό εξτρέμ στην αποστολή. Όταν, όμως, το παιχνίδι "στράβωσε" και ο Βίκτορ αποφάσισε να αλλάξει σύστημα, δεν έβαλε τον Βραζιλιάνο στην αριστερή πτέρυγα, αλλά τον ...Μαζουακού, ένα αριστερό μπακ! Πραγματικά αδιανόητη έμπνευση... 

Ακόμα μια... παράξενη επιλογή είναι η επιμονή στον Φιγκέιρας. Κάκιστος ο Πορτογάλος στο πρώτο παιχνίδι και παρ΄ όλα αυτα, ο Βίκτορ τον διατήρησε στο αρχικό σχήμα. Ο παίκτης δεν τον δικαίωσε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού τον έκανε (αναγκαστικά) αλλαγή για να βάλει τον Μανιάτη, ξοδεύοντας έτσι μια αλλαγή που θα ήταν σαφώς πιο χρήσιμη στον μεσοεπιθετικό τομέα, μιας και ο αρχηγός της ομάδας έχει να παίξει δεξί μπακ ...κάτι χρόνια! 

Τέλος, ανεξάρτητα από τις όποιες επιλογές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αυτό που βαραίνει συνολικά τον Βίκτορ είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δε δείχνει να έχει το παραμικρό επιθετικό σχέδιο και τρόπο να γίνει απειλητικός. Το μόνο που έκανε καλά η ομάδα απόψε ήταν να κυκλοφορεί την μπάλα σωστα κατά διαστήματα. Τι να την κάνεις, όμως, την κατοχή όταν δεν μπορείς να διασπάσεις την αντίπαλη άμυνα; Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την μπάλα στα πόδια ήταν επιεικώς ανούσιο καθώς δε δημιούργησε ούτε μια κλασική ευκαιρία για γκολ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags