Facebook Pixel Στη... σέντρα από τον «ερυθρόλευκο» Τύπο ο Βίκτορ!!
| 2016-08-04 00:08:00

Στη... σέντρα από τον «ερυθρόλευκο» Τύπο ο Βίκτορ!!

Στη... σέντρα από τον «ερυθρόλευκο» Τύπο ο Βίκτορ!!

Ο Ισπανός βρίσκεται πλέον σε εξαιρετικά δύσκολή θέση...

Ο Γαύρος: Τεράστιες οι ευθύνες του Βίκτορ

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε και στο δεύτερο παιχνίδι με την Χάποελ Μπερ Σεβά χωρίς πλάνο και σχέδιο στον αγωνιστικό χώρο και μοιραία ηττήθηκε 1-0.

Τεράστιες οι ευθύνες του Βίκτορ Σάντσεθ τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο παιχνίδι. Μέχρι και οι Ισραηλινοί έλεγαν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού πώς είναι δυνατόν η ομάδα να μην κάνει ούτε φάση σε 180 λεπτά! Αναρωτιόντουσαν πώς γίνεται με τέτοιους παίκτες να μην μπορεί ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Ο Ισπανός ήταν μπερδεμένος στα συστήματά του. Εχασε την μπάλα και η ομάδα ήταν αγνώριστη. Ηταν από τις χειρότερες εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και σε αυτό έχει πολύ μεγάλη ευθύνη ο Ιβηρας.

Μέσα σε όλα αυτά και οι αλλαγές του στο δεύτερο παιχνίδι ήταν τραγικές! Τα έχασε ο Ισπανός, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την πίεση. Το τραγικό του κοουτσάρισμα έφερε μοιραία τον αποκλεισμό.

Ο Ολυμπιακός που είδαμε είναι έργο του Βίκτορ. Αυτός έστησε την ομάδα, αυτός έκανε τις αλλαγές και σαφώς έχει το μεγαλύτερο μερίδιο της αποψινής αποτυχίας.

Redking: Ούτε φάση ρε Βίκτορ;
 

Κακή εμφάνιση και στο δεύτερο ματς, στο Ισραήλ, για τον Ολυμπιακό. Ήττα 1-0 και ένας αποκλεισμός καταστροφή για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Οι παίκτες υστέρησαν, δεν έκαναν αυτά που έπρεπε και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που είδαμε όλοι στο γήπεδο "Τέρνερ".

Όλα αυτά είναι πολύ σωστά και δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς. Εξάλλου, με όσα ειπώθηκαν πριν το ματς, ο Θρύλος δεν κατάφερε να κάνει αυτό που έπρεπε. Υστέρησε σε πολλά σημεία και πλέον θα βρεθεί στο Europa League.

Όμως, είναι μεγάλες και οι ευθύνες του Βίκτορ Σάντσεθ και όχι μόνο η κακή απόδοση των παικτών. Υστέρησαν οι "ερυθρόλευκοι" μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κι εκείνος στο κοουτσάρισμα. Ο Ολυμπιακός ήθελε γκολ στο Ισραήλ και η ομάδα ξεκίνησε το ματς με 3 κεντρικά χαφ, για να κρατήσει το μηδέν. Χωρίς να έχει εξτρέμ και να μπορέσει να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Και στην πορεία του ματς, άργησε πολύ να μπει ο Πουλίδο, υπό την έννοια ότι πάλι ο Ολυμπιακός έψαχνε γκολ. Όταν ο Μεξικανός μπήκε στο γήπεδο ήταν πια αργά, γιατί η Χαποέλ έπαιξε πάλι με 3 στόπερ και δεν επέτρεψε εκ νέου στον Θρύλο να κάνει φάση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags