Facebook Pixel "Πατήσαμε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο"
| 2016-08-04 22:49:00

"Πατήσαμε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο"

"Πατήσαμε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο"

Ο Αντρέα Στραματσόνι στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη νίκη στη Σουηδία δήλωσε ικανοποιημένος, αλλά στάθηκε και στα αρνητικά της ομάδας του

«Είναι μια σημαντική νίκη. Ξέραμε πως η ΑΪΚ θα έμπαινε δυνατά, έχοντας την ώθηση και από τον κόσμο τους, αλλά καταφέραμε να ελέγξουμε την κατάσταση, ανεβάσαμε ρυθμό στο δεύτερο μέρος και πετύχαμε δύο γκολ», ανέφερε ο Ιταλός προπονητής.

Σε ερώτηση για το ποιες οδηγίες έδωσε στο ημίχρονο και ο Παναθηναϊκός άλλαξε πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, η απάντησή του ήταν: «Δεν μπορώ να σας πω κάτι (γέλια). Είπα κάποια πράγματα στους παίκτες μου και εκείνοι τα κατάλαβαν, γι’ αυτό ήταν διαφορετική η εικόνα μας στο δεύτερο μέρος».

Ερωτηθείς τι του άρεσε και τι όχι από την ομάδα, απάντησε: «Μου άρεσε ότι ήμασταν συμπαγείς και δεν δεχτήκαμε γκολ για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς. Ίσως θα με πείτε τελειομανή, όμως μετά το 2-0 να χαλαρώσαμε και αυτό με εκνεύρισε λίγο».

Αναφορικά με την απόδοση του Ρόμπιν Λουντ είπε: «Ο Λουντ άρχισε στο κέντρο και έγινε ο τρίτος της επίθεσης. Ήταν κλειδί στην τακτική της ομάδας. Του έδωσα συγχαρητήρια για την απόδοσή του».

Τέλος, για το συνθετικό χλοοτάπητα του γηπέδου, είπε: «Για να είμαι ειλικρινής στην αρχή του αγώνα είχαμε κάποιο πρόβλημα. Σέβομαι την απόφαση να παίξουμε σε συνθετικό χορτάρι, αλλά προτιμώ το φυσικό χορτάρι και τη μυρωδιά του». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags