Facebook Pixel Απόλυτη επιβεβαίωση σε αποκλειστικό του SportDog!
| 2016-08-06 22:15:00

Απόλυτη επιβεβαίωση σε αποκλειστικό του SportDog!

Απόλυτη επιβεβαίωση σε αποκλειστικό του SportDog!

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό "τρέχουν" από χθες και το SportDog ήταν το πρώτο που σας είχε ενημερώσει για αυτές εδώ και περίπου δύο μήνες!

Ο αποκλεισμός από την Χάποελ Μπερ Σεβά ανάγκασε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών, ανακοινώνοντας χθες (5/8) τα επόμενα βήματα που θα βάλουν την ομάδα στον σωστό δρόμο.

Εκτός από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 20 εκ. ευρώ που αποφασίστηκε, όπως και την τοποθέτηση του Φρανσουά Μοντεστό στη θέση του αθλητικού διευθυντή, ο ισχυρός άνδρας των Ερυθρόλευκων αποφάσισε και την απομάκρυνση του Γιάννη Βρέντζου από το πόστο του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ.

Πάντως, για αυτή την εξέλιξη σας είχε ενημερώσει εδώ και περίπου δύο μήνες το SportDog, καθώς όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ο Γιάννης Παπαγιάννης είχε αποκαλύψει πως ο κ. Βρέντζος θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και μάλιστα θα αναλάβει πόστο CEO στην αγγλική Νότιγχαμ. Κάτι δηλαδή που αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες!

Η απόφαση του Μαρινάκη έγινε γνωστή χθες, αφού πρώτα είχε καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τις νέες θέσεις στα διοικητικά της ομάδας, με τον Γιώργο Παύλου να αντικαθιστά ουσιαστικά τον Γιάννη Βρέντζο, αναλαμβάνοντας το οικονομικό σκέλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags