Facebook Pixel Μετά τη Λεωφόρο, "λίφτινγκ" και στο Κορωπί
| 2016-08-07 08:27:00

Μετά τη Λεωφόρο, "λίφτινγκ" και στο Κορωπί

Μετά τη Λεωφόρο, "λίφτινγκ" και στο Κορωπί

Δεν είναι μόνο η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, η οποία θα προβεί σε μεγάλη ανακαίνιση, αλλά και το προπονητικό κέντρο της ομάδας, κατόπιν υποδείξεως του Ζιλμπέρτο Σίλβα

Ο Βραζιλιάνος έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», και αυτά που ζήτησε θα γίνουν σταδιακά, καθώς ο παλαίμαχος άσος αντιλαμβάνεται ότι το κόστος είναι μεγάλο.

Αρχικά, αναζητείται ένα οικόπεδο κόντρα στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου προκειμένου να κατασκευαστεί ένα επιπλέον γήπεδο το οποίο θα χρησιμοποιείται για τα τμήματα Υποδομής. Βάσει σχεδιασμού θα γίνουν δύο γήπεδα, αλλά το δεύτερο θα δημιουργηθεί μεταγενέστερα. Δεν πρόκειται για εύκολο έργο και ο λόγος είναι ότι υπάρχουν περιορισμοί και απαγορεύσεις στη δόμηση.

Στο δεύτερο οικόπεδο που έχει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης κοντά στο «Γεώργιος Καλαφάτης» δεν επιτρέπεται καμία αλλαγή επειδή εντάσσεται στη Β’ Ζώνη Υμηττού. Το προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού είχε κατασκευαστεί πριν η Β’ Ζώνη με τις οικοδομικές απαγορεύσεις επεκταθεί τόσο χαμηλά.

Παράλληλα, θα ολοκληρωθούν εντός της ερχόμενης εβδομάδας εργασίες αντικατάστασης χλοοτάπητα στο πρώτο εκ των τριών γηπέδων που υπάρχουν στο «Καλαφάτης». Η τοποθέτηση νέο χόρτου έγινε ύστερα από απαίτηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα και ύστερα από συνεννόηση του Βραζιλιάνου με τον Αντρέα Στραματσόνι, καθώς ο πρώτος θεωρεί και επιμένει, έχοντας μεγάλη εμπειρία παίζοντας για χρόνια στην Premier League, ότι οι ιδανικές συνθήκες προπόνησης βοηθούν πολύ στην αγωνιστική άνοδο της ομάδας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags