Facebook Pixel Έχει πάρει την απόφαση του ο Τάτος
| 2016-08-08 09:15:00

Έχει πάρει την απόφαση του ο Τάτος

Έχει πάρει την απόφαση του ο Τάτος

Ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει το πρέσινγκ στον 27χρονο μέσο του Άρη, καθώς οι πρωταθλητές Κύπρου τον θέλουν για "αντί-Ντε Βινσέντι". Τι σκέφτεται ο παίκτης;

Σε ένα πολύ μεγάλο δίλλημα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ανδρέας Τάτος με αφορμή την κρούση που έχει δεχθεί από τον ΑΠΟΕΛ για να αντικαταστήσει τον Τόμας Ντε Βισέντι και να συνεχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Ο 27χρονος αρχηγός του Αρη έχει δεχθεί μια πολύ δελεαστική πρόταση από τους κύπριους που ως γνωστόν συνεχίζουν στα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουν την οικονομική δυνατότητα να ικανοποιήσουν τον Τάτο, πλην όμως ο παίκτης φαίνεται ότι μάλλον προτιμάει να παραμείνει στους "κίτρινους" και να πει όχι στις κυπριακές σειρήνες.

Απόφαση που εφόσον οριστικοποιηθεί, θα βασίζεται πέρα από όλα τα άλλα και στο συναίσθημα αφού ο 27χρονος μέσος δεν θέλει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ότι πηδάει από το καράβι και εγκαταλείπει τον ΑΡΗ εξαιτίας μιας καλύτερης οικονομικής πρότασης. Δεν έχει κρύψει ότι έχει δεχθεί με την ομάδα και τον κόσμο που και στο χθεσινό φιλικό με τον Αχαρναικό δεν του έκρυψε την αγάπη του, ζητώντας του να παραμείνει στην ομάδα.

Το θέμα που έχει προκύψει με την πρόταση του ΑΠΟΕΛ, ο Τάτος το συζήτησε χθες και με τον Θόδωρο Καρυπίδη στο ξενοδοχείο της αποστολής. Ο μεγαλομέτοχος των κιτρίνων που είπε ότι επιθυμία του ΑΡΗ είναι να τον κρατήσει και να τηρηθεί η συμφωνία που υπάρχει αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο παίκτης. Τα δεδομένα πάντως αυτή τη στιγμή δείχνουν να είναι 70-30% υπέρ της παραμονής του στον Αρη...

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags