Facebook Pixel "Αν με καλούσε ο Λούμπος Μίχελ φυσικά και θα ερχόμουν"!
| 2016-08-09 11:53:00

"Αν με καλούσε ο Λούμπος Μίχελ φυσικά και θα ερχόμουν"!

"Αν με καλούσε ο Λούμπος Μίχελ φυσικά και θα ερχόμουν"!

Ο Ρόμπερτ Βίτεκ με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Metrosport" εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στον Δικέφαλο! "Ποιος δε θέλει να παίξει στον ΠΑΟΚ;", είπε χαρακτηριστικά

Το όνομα που απασχολεί τον Λούμπος Μίχελ στο πλαίσιο της ενίσχυσης της επίθεσης, ως υποστηρικτική λύση στον Στέφανο Αθανασιάδη, είναι αυτό του Ρόμπερτ Βίτεκ.

Προς το παρόν έχει τη λύση Βίτεκ σταντ-μπάι, μέχρι να παρθούν οριστικές αποφάσεις. Αυτό επιβεβαιώνεται και μέσα από τη συνομιλία που είχε χθες η «Μ» με τον ίδιο τον παίκτη που αυτή την περίοδο γυμνάζεται με γυμναστή, αλλά και συμμετέχει και σε προπονήσεις της β’ ομάδας της Σλόβαν Μπρατισλάβας προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

-Ρόμπερτ, καλησπέρα. Έχεις ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ;
«Σήμερα στο κινητό μου ερχόταν συνεχώς μηνύματα από πρώην συμπαίκτες μου που διάβασαν τα όσα γράφτηκαν στον ελληνικό Τύπο. Δεν έχω κάνει, όμως, ακόμη επαφή με τον Λούμπος Μίχελ».

-Θα σε ενδιέφερε η προοπτική να πας πάλι στο εξωτερικό, να παίξεις στον ΠΑΟΚ;
«Δεν έχω πρόβλημα να φύγω πάλι από την πατρίδα μου. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σε μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ; Είναι ένα μεγάλο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με πολύ καλή παρουσία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αν με καλούσε ο Λούμπος Μίχελ φυσικά και θα ερχόμουν».

-Έχει προτάσεις από άλλες ομάδες;
-«Ναι έχω δεχθεί αρκετές κρούσεις, ακόμη όμως περιμένω για να καταλήξω στην τελική απόφασή μου. Μου έχουν έρθει προτάσεις από Τουρκία και άλλες χώρες. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα τις δω όλες ξεχωριστά και θα αποφασίσω για το μέλλον μου».

-Αλήθεια, πως και δεν συνεχίζεις στην Σλόβαν Μπρατισλάβας. Φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα πρέπει να ήταν πολύ ευχαριστημένοι με την παρουσία σου τα τρία τελευταία χρόνια που αγωνιζόσουν εκεί…
«Η Σλόβαν έριξε πολύ το μπάτζετ της φέτος και δεν μπορούσε να μου κάνει πρόταση που να με καλύπτει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags