Facebook Pixel Μέσα από τα χέρια του Παναιτωλικού;
| 2011-06-19 20:19:00

Μέσα από τα χέρια του Παναιτωλικού;

Μέσα από τα χέρια του Παναιτωλικού;

Η μισή Κύπρος και ο Παναιτωλικός βολιδοσκοπούν αυτόν τον Μαντρίντ που θέλει να φέρει ο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό. Τον είχε ζητήσει το 2007 και ο Πεσέιρο με 1,5 εκ. ευρώ!

Ωραία μεταγραφική ιστορία είναι αυτός ο Μαντρίντ τον οποίο φέρεται να ζήτησε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα…

Το… μακρινό καλοκαίρι του 2007 λοιπόν που ο Αργεντινός ήταν στα ντουζένια του στην Μπράγκα και ο Ζοσέ Πεσέιρο είχε αναλάβει τους πράσινους, το όνομα του είχε «παίξει» αρκετά στο ρεπορτάζ!

«Τα σενάρια από την Πορτογαλία συνεχίζονται και αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση ύψους 1.5 εκ. στην Μπράγκα για τον Αντρές Μαντρίντ, αν και για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται οι Πόρτο και η Μπενφίκα», ανέφεραν τα τότε δημοσιεύματα της εποχής, ενώ η Μπράγκα κοστολογούσε τον παίκτη 3,5 εκατ!

Τα χρόνια πέρασαν όμως ο Μαντρίντ έμεινε ελεύθερος από την Μπράγκα τον Ιανουάριο και πρόσφατα πριν από τον Παναθηναϊκό προσέλκυσε το ενδιαφέρον του νεοφώτιστου Παναιτωλικού αλλά και κυπριακών ομάδων!

Χαρακτηριστικά στις 17 Μαΐου ανέφερε το ρεπορτάζ της Sportday: «Στο εξωτερικό ήταν τις τελευταίες ημέρες ο Μάκης Μπελεβώνης και , σύμφωνα με όσα ανέφεραν αργά χθες βράδυ ΜΜΕ της Πορτογαλίας, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ήταν στη χώρα της Ιβηριικής. (…)Ο δεύτερος που ανέφεραν είναι ο επίσης ανασταλτικός μέσος Αντρές Μαντρίντ. Ο 29χρονος Αργεντινός είναι από το 2004 στην Μπράγκα, ενώ ενδιάμεσα τη σεζόν 2008/2009 έπαιξε για έξι μήνες δανεικός στην Πόρτο».

Τέλος, ο Μαντρίντ είχε… σουξέ και στη Μεγαλόνησο, από ΑΕ Λεμεσού και ΑΠΟΕΛ. Στις 28 Μαρτίου η κυπριακή ιστοσελίδα ael-limassol.net, ανέφερε: «Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Αντρές Μαντρίντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιανουάριο από την Μπράγκα. (…) Για την περίπτωση τώρα του Μαντρίντ, τα πράγματα είναι μάλλον πιο περίπλοκα. Τον ποδοσφαιριστή διεκδικεί και ο ΑΠΟΕΛ και η συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις φαίνεται να γοητεύει τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags