Facebook Pixel Πρόεδρε, όχι! Μην πουλήσεις με δύο μύρια τον...
| 2016-08-12 09:45:00

Πρόεδρε, όχι! Μην πουλήσεις με δύο μύρια τον...

Πρόεδρε, όχι! Μην πουλήσεις με δύο μύρια τον...

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι με το 1,5 πόδι εκτός ομάδας, αν και η τιμή του αξίζει να βρίσκεται ψηλότερα!

Η αλήθεια είναι πως το φετινό καλοκαίρι είναι περίεργο για τον Ολυμπιακό, δεδομένου ότι μετά από χρόνια η ομάδα βρίσκεται εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ακόμα και για να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα, χρειάζονται προκριματικά...

Με αποτέλεσμα να γίνονται στην ομάδα κινήσεις που δεν έχουμε συνηθίσει, όπως για παράδειγμα η είσοδος τρίτου προπονητή στα αποδυτήρια, μόλις 1 - 1,5 μήνα μετά από την έναρξη της προετοιμασίας.

Με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία να αναφέρουν ότι ο Τζίμι Ντουρμάζ βρίσκεται πολύ κοντά στην Αντάλιασπορ, για δύο εκ. ευρώ!

Ο Σουηδός εξτρέμ είναι ο παίκτης που θέλει ο Πορτογάλος τεχνικός της Αντάλιασπορ, Ζοσέ Μοραίς, καθώς στην Τουρκία έχουν σε εκτίμηση τον Σουηδό άσο μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από την Γκενσλέρμπιρλιγκι...

Στον Ολυμπιακό προφανώς και δεν θα τα βάψουν μαύρα αν φύγει, αλλά όπως και να το κάνουμε η τιμή του δεν είναι για δύο εκ. ευρώ!

Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σουηδίας, έπαιξε στο τελευταίο Euro, έκανε πολύ καλή σεζόν πέρσι με τον Ολυμπιακό!

Δεν είναι αυτός ο ποδοσφαιριστής να φύγει με τέτοιο ποσό, καθώς ακόμα κι αν θέλουν ντε και σώνει να τον πουλήσουν οι Πειραιώτες, είναι βέβαιο ότι μπορούν να περιμένουν να βρούνε καλύτερη προσφορά...

Σίγουρα στο Λιμάνι γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμάς, τόσο τι λέγεται στην πιάτσα όσο και τι θέλουν να κάνουν με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Εδώ που τα λέμε όμως, δεν είναι για να πωληθεί μόλις δύο εκ. ευρώ...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags