Facebook Pixel Νέα ηχηρή αποχώρηση στην εθνική Γερμανίας!
| 2016-08-15 17:20:00

Νέα ηχηρή αποχώρηση στην εθνική Γερμανίας!

Νέα ηχηρή αποχώρηση στην εθνική Γερμανίας!

Μετά τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ακόμα ενας σπουδαίος Γερμανός ανακοίνωσε το «αντίο» από τα «πάντσερ».

Τέλος εποχής για την εθνική Γερμανίας αφού ο Λούκας Ποντόλσκι ακολούθησε τον «διόσκουρό» του, Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ και ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Γερμανίας!

Ο επιθετικός της Γαλατασαράι λέει το «αντίο» σε ηλικία 31 ετών έχοντας συμπληρώσει 129 συμμετοχές (3ος πίσω από Ματέους και Κλόζε) και 48 γκολ!

Κορυφαία του στιγμή του φυσικά η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Την απόσυρσή του γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτηση στο Instagram, η οποία ανέφερε τα εξής:

«Μετά από 12 χρόνια και 7 μεγάλες διοργανώσεις ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από την εθνική. Είμαι σε ένα σημείο της καριέρας μου που θέλω να ρίξω λίγο τους ρυθμούς. Το ενδιαφέρον θα στραφεί σε άλλα πράγματα, όπως την ομάδα μου (σ.σ. αγωνίζεται στην Γαλατασαράι), το ίδρυμά μου και φυσικά την γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για μένα, αφού η "νατσιονάλμανσαφτ" ήταν και θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Νιώθω μεγάλη υπερηφάνια για όσα κατορθώσαμε αυτά τα 12 χρόνια. Ήταν μια αξεπέραστη εμπειρία γεμάτη με χαρά, πάθος, συναισθήματα και συντροφικότητα. Κερδίσαμε τόσα πολλά με την εθνική ομάδα. Είδα πολλές νέες χώρες και πόλεις, γνώρισα πολλούς ανθρώπους και έζησα αξέχαστες εμπειρίες. Ήταν πραγματικά ένα φανταστικό ταξίδι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags